KOLIKO JE GADNO: Janjušević još jednom prenerazio naciju svojom aljkavošću, da li je ovo LEGLO ZARAZE?

Ad Example
Loading ad...

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila fotografija Marka Janjuševića Janjuša iz rijalitija ,,Elita 7″ koja je izazvala zgražavanje javnosti.

Na slici je bilo moguće videti njegovo stopalo, koje je bilo u vrlo nehigijenskom stanju. Ova slika je izazvala burne reakcije među korisnicima društvenih mreža, te su mnogi izrazili svoje zaprepašćenje i zgroženost viđenim.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Jedno od pitanja koje se nametnulo nakon objave ove slike jeste razlog zbog kojeg je Janjuševićevo stopalo u takvom stanju. Korisnici društvenih mreža su pokrenuli žustru debatu o mogućim uzrocima ovakvog problema, te su se javile brojne spekulacije i pretpostavke.

Reakcije javnosti su bile izuzetno burne, a mnogi su izrazili svoje negodovanje što javne ličnosti ne vode dovoljno računa o svom ličnom higijenskom stanju. Takođe, mnogi su istakli da je važno voditi računa o svom zdravlju i higijeni, posebno kada ste javna figura koju prate mnogi ljudi, uključujući i mlade obožavaoce.

Za sada, Marko Janjušević Janjuš se nije oglasio povodom ove situacije niti je dao bilo kakav komentar na fotografiju koja je izazvala toliko buru. Ostaje da vidimo da li će se oglasiti povodom ovog incidenta i kako će objasniti stanje svog stopala.

Komentari ispod slike su se samo nizali: “Prljavac”, “Leglo zaraze”, “Jesu ovo naslage o kojima je Kristijan pričao”…

Sve u svemu, ova slika je izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula važnu raspravu o ličnoj higijeni i odgovornosti javnih ličnosti prema svojim obožavaocima.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example