Hitno oglašavanje PRODUKCIJE izazvalo OPŠTU POMETNJU u “Eliti”: Doneta odluka, OVO predstoji takmičarima

Opšte je poznata činjenica da svako pismo poslato od strane Velikog šefa ili produkcije takmičari treba maksimalno da ispoštuju. 

I ovaj put je bilo tako. Pismo je stiglo u sanduče, a “elitari” su pohitali da što pre saznaju o čemu se radi. 

Elita
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Elita
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Draga Elito, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove.26 učesnika po 3000 dinara,11učesnika po 4000 i 6 učesnika po 5000. Vođa mora razdeliti novac onako kako sam misli da treba i napominjemo da vođa mora da obrazloži svoju podelu i da se mora videti ko je koliko novca dobio – glasilo je pismo.

Elitari su tada poskakali kako bi zauzeli pozicije, pa se svako, po svemu sudeći nadao da će dobiti veliki budžet.

Inače, pre podele budžeta dramu na imanju pravila je učesnica Miljana Kulić, koja se ljutila na dečka Adrijana Radomirovića jer joj nije skuvao kafu.

– Umesto da mi ti skuvaš kafu, samo na sebe misliš! Morala sam samooj sebi da kuvam, eto koliko ti brineš o nama i o meni! Ne znam što mi to radiš, ali vidim da nema poente da se ovako nerviram – rekla je Miljana, a Darjan se nadovezao:

– Skuvaću ti kafu sledeći put, ne znam što je to toliko strašno, pa se ovoliko ljutiš na mene! Ajde sad nemoj da se duriš, naći ću način da te oraspoložim kako znam i umem danas u toku dana.

Podsećamo, nedavno se telefonom uključila i Miljanina majka Marija Kulić, koja je ćerki skrenula pažnju na to da ne treba da bude intimna sa Darjanom pred kamerama usred bela dana.

Lejdi Di
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Lejdi Di
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

One thought on “Hitno oglašavanje PRODUKCIJE izazvalo OPŠTU POMETNJU u “Eliti”: Doneta odluka, OVO predstoji takmičarima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website