Krofak i Miona se ZAGRLILI I POLJUBILI – Ša još uvek nije video šta se dogodilo iza njegovih leđa

Nenad Aleksić Ša vodi ljutu bitku u kući, a Bela kuća u Šimnovcima se podelila u 2 tabora. Sa jedne strane su oni koji podržavaju poznatog repera i pružaju mu podršku, dok se sa druge strane nalaze oni koji podržavaju Stanislava Krofaka.  

Za sada izgleda da Krofak vodi, jer se se za razliku od Beograđanina, ovaj bivši MMA borac ponaša vrlo neuračunljivo i histerično. 

Pojedini žele da iskoriste ovu situaciju i da Nenad Aleksić što više poludi i pravi scene, a mnogi sumnjaju da bi pojedini rijaliti učesnici najradije voleli da vide leđa bivšem dečku Tare Simov i da sam sebe diskvalifikuje iz Elite.

Dve osobe su posebno surove prema Aleksiću. Jedan od njih je Uroš Stanić koji ima debelih razloga da vrati Nenadu sve strašne uvrede koje je uputio i njemu i članovima njegove porodice. 

Druga je Miljana Kulić koja je učinila nečuvenu stvar kako bi natrljala na nos Aleksiću da je nekada Miona grlila i volela zgodnog i uspešnog Krofaka. 

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Miljana je uzela gomilu fotografija na kojima su Krofak i Miona u ljubavi, a sve te slike stigle su tokom proslave Krofakovog rođendana. 

Fotografije je polepila po frižideru i svi sa velikim nestrpljenjem čekamo da vidimo kako će Ša da reaguje kada vidi fotografiju na kojoj se Stanislav i Miona ljube i grle. 

Foto: TV Pink/printscreen
Foto: TV Pink/printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website