Vanja traži da hitno ZATVORE Ša – Oglasila reperova bivša žena, otkrila pravu istinu o njegovoj dijagnozi: “BOLESNIKE…”

Vanja Ignjatović je burno reagovala na brojne uvrede.

Tokom sinoćnjeg “Pretresa nedelje”, Nenad Aleksić Ša skočio je za crnim stolom, te je tom prilikom osuo rafalnu paljbu po bivšoj supruzi, Vanji Ignjatović, poznatoj tiktokerki.

Naime, on je najpre otkrio da je ubeđen kako su Stanislav Krofak i Vanja u tajnoj vezi, a zatim je brutalno izvređao bivšu suprugu, od koje se nedavno tek razveo.

Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official
Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official

Miona Jovanović, Aleksićeva devojka, otkrila je da je Ša sedeo kod kuće sa Vanjinim ocem, dok je ona u izlasku, a onda je reper u jednom momentu priznao da ima spisak bivših zadrugara koji su bili intimni sa njom.

– Bolje da ne pričam sve… Ako sam takav, kao što ona kaže, zašto je dete ostavljala kod mene. Nije radila ništa, stalno je bila na TikToku, ljutila se što nisam želeo stan da prepišem na nju, zamisli… – vikao je Ša.

– Zašto bi te žena meni na suđenju rekla ostavi je više puta, malo mi je to kontardiktorno ono. Šta je prethodilo tome da ja podnesem zahtev za razvod, to jer mi se budaletina us*ala u život, ja sam imao najveću podršku od naroda ikada kad sam bio sa njom raskinuo i onda me je hvatala na foru za dete i onda mi je taj isti narod je*ao majku kad sam stao na njenu stranu. što ne piše da je bila sa Mateom u kombinaciji i da su se dopisivali na tiktoku, Lejdi mi je rekla nemoj da pričam sa kim se tvoja žena viđala…Imala je najboljeg čoveka pored sebe, a to što je popr**iva, voli da pije, to je njena stvar. Počela je da jede go**a -rekao je Ša.

Po svemu sudeći, Vanju su ove reči pogodile, te se oglasila putem svog instagram profila.

Vanja Ignjatović / Izvor: Instagram printscreen/vanjaignjatovic14
Vanja Ignjatović / Izvor: Instagram printscreen/vanjaignjatovic14

– Bolesnike zatvorite tamo gde im je mesto. Kiss (poljubac) – napisala je Vanja putem svog Instagram profila, gde je poprilično aktivna i svakodnevno se oglašava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website