TRESU SE Šimanovci: Zbog Marka Janjuševića obezbeđenje reagovalo po hitnom postupku

Kako se bliži kraj “Elite”, bliži se i kraj živcima takmičara. Oni sukobi koje su na početku s uspehom izbegavali, kao da ih sada stižu, a pošto su emocije uzavrele, posledice njihovih sukoba mogu imati ozbiljne posledice. Tako je bilo i danas, tokom emisije koja je morala bihi prekinuta zbog Janjuša i još jednog takmičara.

Današnje popodne je bilo rezervisano za nastavak emisije “Gledanje snimaka”, a voditelj Milan Milošević zakoračio je u Belu kuću kako bi zajedno sa učesnicima pogledao snimke toga šta su ukućani pričali jedni drugima iza leđa, pa se posle pravili da se vole i poštuju. 

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju gledalaca, posebno zbog sukoba između rijaliti para Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, koji su se međusobno vređali na osnovu fizičkog izgleda.

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga Official
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga Official

Međutim, sa njih je potpuno maknut fokus zbog još jedne svađe koja se uporedo dešavala. U međuvremenu je došlo do haosa Marka Janjuševića Janjuša i Borislava Terzića Terze, zbog kog je munjevito moralo da reaguje i obezbeđenje. 

– Mene je on vređao da mi je ispala bradavica, ja sam njemu rekla da mu je ispala gu*ica -rekla je Teodora.

– Mene je ona pecnula za to pa sam samo ja njoj uzvratio, ništa sad toliko strašno -rekao je Bebica.

– Šta ti nju sad imaš da vređaš i da joj govoriš te reči, kao da si ti nešto bolji, ovako se ne ponaša prema jednoj devojci – rekao je Janjuš Terzi.

– Ma, hajde druže šta se ti mešaš sad ne razumem, nemaš sad potrebu ovde da je braniš -rekao je Terza.

– Ne razumem zašto sad jedini Janjuš brani Milicu i vređa Terzu, kao da on nju nikad nije odbranio do sad – rekao je Ivan.

– Ispada kao da ti sad oćeš da se svađaš sa nama, šta hoćeš sad i ti, Ivane, nema potrebe da nas vređaš – rekao je Janjuš.

Oni su napustili program, pa svađu nastavili u dvorištu, a obezbeđenje ih je žustrim korakom pratilo kako bi sprečilo eventualnu katastrofu, znajući da Marko jako retko izgubi kompas tokom svađe, kao što je bio na korak da izgubi sada. 

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga Official
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga Official

Klikni ispod da pogledaš video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website