Kulićeva SKOČILA NA VODITELJA: Ispliivali DETALJI INCIDENTA zbog kojeg je Miljana udaljena iz Bele kuće (VIDEO)

Miljana Kulić, koja je već bila predmet kontroverzi u prethodnim sezonama, nije uspela da se suzdrži od provokacija i konflikata ni ovaj put. Njeno neprekidno ometanje tokom emisije, uključujući prekidanje voditelja Milana Miloševića i verbalne napade na druge učesnike, dovelo je do odluke produkcije da je momentalno udalji iz “Bele kuće”.

Nakon niza skandala i neprikladnog ponašanja, produkcija popularne rijaliti emisije je donela konačnu odluku – Miljana Kulić je udaljena iz “Bele kuće”. Ova odluka je usledila nakon što je Kulićeva ponovo prešla granicu u ponašanju, što je rezultiralo ometanjem emisije i nepotrebnim incidentima na koje je voditelj Milan Milošević reagovao.

Miljana Kulić / Izvor: Youtube printscreen/BANE DJOKIC
Miljana Kulić / Izvor: Youtube printscreen/BANE DJOKIC

Ovaj potez nije iznenadio mnoge gledaoce koji su pratili ponašanje Kulićeve tokom sezone. Njeno agresivno ponašanje i nedostatak poštovanja prema pravilima kuće često su bili predmet rasprave kako unutar kuće, tako i van nje.

Reakcije na ovu odluku su podeljene, s nekim gledaocima koji podržavaju produkciju zbog donošenja konačne odluke o prekidu neprihvatljivog ponašanja, dok su drugi izrazili razočaranje zbog njrnog ponašanja.

Iako je Miljana Kulić napustila “Belu kuću”, njen uticaj na tok emisije i dalje ostaje tema rasprave među gledaocima, dok se produkcija suočava s izazovom kako efikasno upravljati ponašanjem učesnika u budućnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website