EKSKLUZIVNO: prva izjava Filipa Cara – objasnio zašto u porodilište nije došla Aleksandrina majka, pa poručio: “Jedva čekam da ih vidim, Leona liči na mene!”

Filip Car stigao je ispred GAK “Narodni front” u Beogradu, gde se pre četiri dana porodila njegova izabranica Aleksandra Nikolić. Car je ispred porodilišta stigao u pratnji najboljeg prijatelja Bruna Uremovića, i još jednog drugara koji nije poznat javnosti. 

Danas je veliki dan za porodicu Nikolić i Car. Mala Leona sa majkom Aleksandrom i ocem Filipom izlazi iz porodilišta “Narodni front”:

Uprkos tome što je do ponosnog tate bilo teško doći u ovim momentima kada iščekuje izabranicu i naslenicu, novinari portala Srbija Danas uspeli su da popričaju sa njim.

Filip Car / Izvor: Srbija Danas
Filip Car / Izvor: Srbija Danas

– Malo sam nervozan, čekam ih da siđu i da idemo kući. Jedva čekam da ih vidim, sad mi malo više liči na mene, videćemo. Aleksandra je dobro podnela carski rez, sad ide kući na oporavak. Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking – rekao je Filip ekskluzivno za Srbiju Danas.

Filip Car / Izvor: Srbija Danas
Filip Car / Izvor: Srbija Danas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website