Susret Tare i Danila oči u oči nakon stravičnih scena nasilja i izgovorenih optužbi, nastao JOŠ GORI skandal

Detalji iznenadnog raskida koji se dogodio nedavno između Tare Simov i Danila Raičevića, oca njenog deteta, ne prestaju da šokiraju domaću javnost.

Dodatno je sve uznemirio lajv koji je nekadašnji par održao na TikToku, a u kojem su optuživali jedno drugo za verbalno i fizičko nasilje, a zatim je Danilo majku svog deteta javno optužio da konzumira drogu, te da je nedavno bila u zatvoru. 

Usred lajva, Danilo je optužio Taru da je “šmrkala” sa starijim gospodinom čiji identitet nije želeo da otkriva, rekavši da ga je slagala da ide da promeni tampon, a onda došla “iskrivljena i polupana”, na šta je ona zapretila tužbom. 

S druge strane, Simova je optužila bivšeg partnera da ju je tukao i zlostavljao mesecima unazad, na šta je on odgovorio da je navodno ona njega tukla i “jurila ga noževima”. 

@gazda149 #elita7 #tarasimov #shazadruga #brak ♬ Originalton – Gazda

Simova je Danilu poručila da će “završiti u zatvoru” jer je objavio njene nage fotografije, a fanovi rijalitija i nekadašnjeg para su prilično podeljeni u celoj situaciji. Ima onih koji pružaju podršku Tari, ima i onih koji više veruju Danilu, ali je najveći broj ljudi zapravo zgrožen time što se roditelji deteta od nepunih godinu dana javno prepucavaju i iznose kojekakve skandalozne detalje iz svog odnosa. 

Tara Simov / Izvor: Youtube Printscreen/Hypetv
Tara Simov / Izvor: Youtube Printscreen/Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website