Miljana NA KAPIJI, obezbeđenje hitno opkolilo Belu kuću – Isplivao snimak Miljaninog pokušaja BEKSTVA (VIDEO)

Na imanju u Šimanovcima ponovo je izbio haos. Ovoga puta zbog bivših partnera i učesnika rijalitija Elita, Miljana Kulić i Lazara Čolića Zole. 

Bivši partneri su juče napravili neviđeni skandal u “Eliti”, a potom su se uveče ponovo posvađali u emisiji “Pitanja novinara”, gde su jedno drugo raskrinkavali. Nakon emisije otišli su u pab, gde se Zola preselio zbog nje i počeli da razgovaraju o incidentu, ali to nije dovelo do poboljšanja situacije, već baš naprotiv – do potpunog haosa.

Nakon epskog bekstva, Nenad Aleksić UPUĆEN U MENTALNU USTANOVU – Aleksić više ne može da izdrži

Ovog puta, situacija je eskalirala kada su oboje počeli da bacaju stvari jedno na drugo, što je kulminiralo time što je Miljana odlučila da ga polije vodom. 

Lazar Čolić Zola / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs
Lazar Čolić Zola / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs

Prisustvo obezbeđenja bilo je neophodno kako bi se sprečio fizički obračun, dok je Miljana konstantno upućivala pretnje bivšem partneru i insistirala da se drži podalje od nje.

Miljana Kulić / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs
Miljana Kulić / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs

Ovo je samo jedan u nizu sukoba koji ne jenjava na imanju. Nakon ovog incidenta, Zola je odveden u zatvor, dok je Miljana pokušavala da uspostavi kontakt s njim, što svedoči snimak koji kruži društvenim mrežama.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website