Sita Ahmić, Aneli Ahmić / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/Oslobođenje

Oglašavanje Site Ahmić nakon informacije o Anelinoj TRUDNOĆI sa Janjušem – evo kako je reagovala

Pravi šok među publikom izazvala je starletina priča o tome kako je moguće da je u blagoslovenom stanju.

I sama Aneli više puta je naglašavala kako se u poslednjih skoro mesec dana oseća “čudno”, a poslednjih dana iskusila je određene ženske tegobe, kako ona kaže. 

Ahmićeva je pravu uzbunu na društvenim mrežama izazvala zbog razgovora koji je vodila sa Markom Đedovićem, a njena sumnja da je u drugom stanju još uvek nije dobila i medicinsku potvrdu. 

Aneli Ahmić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Aneli Ahmić / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Njen neočekivani gest izazvao je talas spekulacija i raznih reakcija na društvenim mrežama. Dok su neki podržavali hrabrost Aneli da otvoreno izrazi svoje sumnje, drugi su osuđivali ovakvu vrstu dramatizacije ličnih pitanja u javnosti. 

Zbog postojanja mogućnosti za naslednikom/naslednicom Ahmića i Janjuševića, za portal Pink.rs oglasila se i Anelina sestra Sita. 

Ako je trudna, podržaćemo je u svemu tako i u tome – otkrila je Sita. 

S obzirom da još uvek nije ništa sigurno, Janjuš je i dalje neobavešten o tome kako je vrlo moguće da će postati otac po drugi put. Preostaje nam jedino da budemo pokraj ružičaste televizije i vidimo kako će bivši košarkaš reagovati. 

Oglašavanje Žika Bačića

Podsetimo, tokom suočavanja Aneli i Asmina u studiju kod Dušice Jakovljevič ponela se polemika oko očinstva. Naime, Durdžić je optužio Ahmićevu da je kod njega došla već u drugom stanju, te da je Norin biološki otac zapravo izvesni Žiko Bačić. 

Iako je drama oko utvrđivanja očinstva tek počela, gorepomenuti menažer nije časio časa, te je otklonio sve sumnje koje se bacaju na njegov lik i delo.

– Aneli i ja smo se upoznali u maju 2020. godine. Ja sam menadžer jednog pevača koji je zaboravio mikrofon u jednoj diskoteci u Švajcarskoj, ja sam zvao moju prijateljicu da ode po taj mikrofon da ga ne bismo izgubili, a onda ga je odnela kući. Nakon mesec dana ja sam otišao po taj mikrofon, 5.maja, došao sam kod nje, popili kafu. Ona i ja smo pričali, a njoj je došla tada prijateljica influenserka, a to je Aneli. Ja kada sam došao ona je bila u spavaćoj sobi gde je pričala sa tim Asminom, oni su tada bili u vezi. Ona je nakon sat i po izašla u dnevnu sobu, mi smo se upoznali. Drugarica mi je rekla da je ona poznata i da ima dosta pratilaca na Instagramu, te sam je ja zamolio da okači pesmu jednog pevača koja je tog dana izašla kako bi imala više pregleda. Meni je nakon toga posle skoro dve godine, jedna drugarica javila da je Asmin okačio moju sliku na Instagramu sa njihovim detetom. Ja sam pokušavao da stupim u kontakt sa njim, ali nije odgovarao, pa sam preko naše zajedničke prijateljice stupio u kontakt sa njim. Ja sam ga tada pitao šta on to radi, ja imam decu, porodicu, mene njegova cura, niti porodica ne zanima,, rekao sam mu da mi pravi problem i da mi to ne treba. On je nakon toga skinuo to sa Instagrama, ali eto sinoć je krenuo taj haos, te je on opet krenuo to da radi. To što je on rekao je takva lažđ i sprema mu se tužba. Oni bre ne znaju kako se ja zovem, zovu me Zika a ja sam Žika. Ja ne želim da moja ćerka to gleda, mene ljudi znaju, a sada me sprdaju zbog toga – rekao je Žika za portal Pink.rs.

Aneli Ahmić, Sita Ahmić / Izvor: FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official, Instagram printscreen/sitaahmic
Aneli Ahmić, Sita Ahmić / Izvor: FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official, Instagram printscreen/sitaahmic

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website