Zoki Šumadinac / Izvor: SD/SD ilustracija

“Nakon ponoći je došla HITNA POMOĆ” Komšije šokirane – evo šta se dogodilo u poslednjim trenucima života rijaliti zvezde

Bivši zadrugar Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, preminuo je danas, kako mediji pišu, preminuo je u snu, od posledica srčanog zastoja.

Poznati pevač, astrolog i rijaliti učesnik bio je pun života i ljudi su voleli njegovo cupkanje i igranje uz trens muziku, koja je obično bila muzička pozadina njegovih hitova, koji su jedno vreme bili internet senzacija na Jutjubu. Vest o njegovoj smrti mnoge je ostavila u šoku, a izuzetak nisu ni njegove komšije, koje su sada otkrila šta se desilo tokom prethodne večeri.

Zoran Šumadinac / Izvor: ATA Images/Antonio Abel
Zoran Šumadinac / Izvor: ATA Images/Antonio Abel

– Moj prozor gleda na njihovu terasu i viđala sam ih kad su na terasi. Bio je super, kul lik skroz. Šokirala sam se kad sam čula. Svi su ga voleli. Živeo je sa sinom i ženicom nekom. Majka njegovog sina nije živela tu. Korektni su bili. Fini stvarno. Ta ženica je godinama bila sa njim. Baš mi je šok ovo, ne znam šta se desilo. Sinoć sam ga videla na terasi. Bio je stvarno dobar komšija – rekla je komšinica Ana za Telegraf, dok je komšija Nenad otkrio da je vozilo Hitne pomoći pojavilo ispred zgrade u kasnim časovima iza ponoći:

– Poznavao sam Zokija. Bio je mnogo dobar komšija. Stvarno sam se iznenadio. Uopšte nisam znao da je imao problema sa srcem. Jutros sam saznao šta se desilo… Hitna je došla noćas u pola dva. Uvek se uredno javljao – rekao je on za pomenute medije.

– Čula sam za njega. Pomagao je ljudima. Držao je humanitarne koncerte. Zadnji put je pevao na Vidikovcu. Znam da se bavio astrologijom. To znam, jer sam ja mnogo plakala zbog mog mlađeg sina kad su mu nešto našli u kolima. Tada su mi komšije rekle da idem kod Zorana da vidi šta će se desiti, ali nisam otišla – izjavila je gospođa Bosiljka.

Zoran Šumadinac / Izvor: Srbija Danas
Zoran Šumadinac / Izvor: Srbija Danas

 – Poznavala sam ga, ali stvarno sam sada od Vas prvi put čula da je preminuo. Iznenadili ste me. Viđala sam ga sa tom ženom sa kojom je živeo i sa detetom. Nekad je i sam izlazio. Tuga za sina. Još je u osnovnoj školi. Bože sačuvaj, stvarno ste me zatekli – rekla je izvesna gospođa Ana, prenosi Telegraf.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website