Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Janjuš našao zamenu za Aneli – više ga ne zanima Ahmićeva, našao novu lepoticu koja ga podržava

Janjuš je rešio da prekine sa Aneli, a kao njenu zamenu vidi Danku Grujić. Oni sve više provode vremena zajedno, a mnogi msile da bi bili idealan par.

Marko Janjušević Janjuš ne pati previše za Aneli Ahmić u “Eliti” jer je odmah našao zamenu. Naime, nakon što je Aneli, bosanska starleta, donela odluku o prekidu trudnoće deteta koje je začela sa Janjušem, bivši profesionalni košarkaš je odlučio da prekine svaki kontakt s njom. Već prvog dana nakon tog događaja, odlučio je započeti novu fazu života.

Nakon što je bacio poklone koje su dobili od svojih fanova, Janjuš se posvetio svom emocionalnom i mentalnom zdravlju. Zatražio je podršku od Danke Grujić kako bi mu pomogla da se nosi s tim izazovom i da se ponovno usmeri na sebe. Ovo je bio prvi korak u procesu rehabilitacije koji Janjuš želi proći kako bi prevazišao tešku situaciju kroz koju prolazi.

Janjuš i Danka / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs
Janjuš i Danka / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs

Poznato je da je Janjuš slab na lepe žene, te je očekivano da je bacio oko na Danku koja važi za jednu od najlepših žena u “Eliti”. nama ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati. Ipak, njih dvoje bi trebalo da požure pošto je do kraja rijalitija ostalo je nešto manje od mesec dana. 

Aneli odustala od bebe

Podsećanja radi, Aneli Ahmić nedavno je saopštila da je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ova vest izazvala je šok u “Eliti”, a prva reakcija bivšeg košarkaša bila je sumnjičava. Međutim, nakon što je Aneli ponovila test i potvrdila trudnoću, Janjuš je bio zatečen. Ipak, nakon prvobitnog šoka, on je prihvatio situaciju i izrazio podršku Aneli.

Aneli Ahmić / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs
Aneli Ahmić / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs

Međutim, tokom sinoćnjeg izdanja emisije “Pretres nedelje”, Ahmićeva je saopštila uživo u programu da je donela odluku da abortira, a kao razlog navela da ni ona, ni Janjušević nisu planirali dete.

– Evo, odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan – rekla je Aneli za crnim stolom, što je vidno uznemirilo Janjuša.

Danka Grujić / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs
Danka Grujić / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs

Danka sačuvala Janjuša na nominacijama.

Pre dve nedelje kada su ukućani birali koga će da sačuvaju a koga da izbace između Aneli i Janjuša, Danka nije krila svoje mišljenje. 

-Nije mi se svidelo što je Aneli ušla na kontu Stanije, ima milion takvih priča. Mislim da možeš da budeš zanimjiva i bez toga. Samoj sebi si napravila neke stvari. Ne mislim da si loša, itekako si znala da se izviniš. Mislim da si se zaljubila u njega, ali mislim da i dalje imaš osećanja prema Asminu. Bila si kivna i htela si da ideš dalje. Okej nam je relacija. Janjuše, gotivim te otpočetka. Nikad mi nije rekao lošu reč. Ne sviđa mi se kad bilo ko vređa žene. Mi smo ovde okej. Ostaviću Janjuša, poslaću Aneli – kazala je Danka.

2 thoughts on “Janjuš našao zamenu za Aneli – više ga ne zanima Ahmićeva, našao novu lepoticu koja ga podržava”

  1. Pingback: "Mislim da NEĆE RODITI DETE" Janjuš noćas priredio scenu TRUDNOJ Aneli - zadrugari zgroženi njegovim postupcima da NEĆE RODITI DETE" - Elita uživo

  2. Pingback: Miona i Ša NAPUŠTAJU "Elitu"? Reper obavio razgovor sa PRODUKCIJOM, u sve umešao i roditelje - Rat je objavljen - Elita uživo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website