EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE! “TO JE KARMA!” Dejan Dragojević o Aleksandrinoj pobedi! Šok priznanje: “Klanjao sam u Zadruzi”

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas koja će se emitovati u sredu u 20h, imaćete priliku ekskluzivno da vidite posle dužeg vremena, pobednika pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejana Dragojevića.

Nevena Arsić, Miljana Arsić
Foto: SD/ilustracija

Dejan je u emisiji bez dlake na jeziku komentarisao pobedu bivše devojke Aleksandre Nikolić, koja je odnela pobedu u šestoj sezoni.

Dejan Dragojević
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Dragojević se osvrnuo i na bivšu suprugu Dalilu Dragojević, pa otkrio da li prati njene emisije, budući da je počela da radi kao voditelj na Hype televiziji.

Dejan je do detalja opisao kakav odnos ima sa svojom sadašnjom devojkom Jovanom, pa ekskluzivno otkrio i da li planira sledeći korak sa njom, veridbu i brak, pa ispričao i kakvo mišljenje Biljana Dragojević ima o novoj snajki.

Dejan Dragojević, Nevena Arsić, Miljana Arsić
Foto: Srbija Danas

Pored toga, Dejan je sve šokirao kada je konačno priznao da je primio Islam kao svoju veru, iako se dugo polemisalo o tome, a sada je prvi put Dejan Dragojević govorio o Saudijskoj Arabiji, izgradnji džamija, pa kako je u veri već 4 godine, ona nam je otkrio da je poštovao svoju veru i u Zadruzi, iako to mnogi gledaoci nisu primetili, ali je napomenuo da njegovi cimeri zadrugari jesu.

Dejan Dragojević
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ekskluzivno gostovanje Dejana Dragojevića pogledajte u sredu u 20h, a ispod ovog teksta pogledajte tizer emisije i svega onoga što vas očekuje, a što se ne propušta!

One thought on “EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE! “TO JE KARMA!” Dejan Dragojević o Aleksandrinoj pobedi! Šok priznanje: “Klanjao sam u Zadruzi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website