URLAO NA DARKA TANASIJEVIĆA: Nečuvena scena u Šimanovcima – mahnito pravio lom zbog vređanja porodice!

Sinoć je održano još jedno izdanje emisije “Narod pita“. Voditelj je bio Darko Tanasijević, a gosti Lepi Mića, Super Cveta i Nenad Lazić Neca.

Zadrugari su se potrudili da na adekvatan način animiraju gledaoce svim onim intrigama koje su tresle Belu kuću, ali i ostalim aktuelnostima koje su nastale po izlasku iz rijalitija. No, kako to obično biva, sada već tradicionalno, bes i gnev u jednom trenutku prevladaju, te je tokom emisije izbio opšti haos.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

U jednom momentu, dotakli su se teme vređanja porodica postalih zadrugara, a Neca je pokušao da se opravda kako on to nikada nije radio. Međutim, tu je izbio haos ogromnih razmera, da je Lepi Mića do te mere pobesneo, da je izgubivši kontrolu, počeo da viče i urla na Darka Tanasijevića, koji je tu samo sedeo i vodio emisiju, da ne kažemo, bio kolateralna šteta.

– To što su pričali da sam vređao porodice, a ne postoji nijedan klip na kom se to vidi – rekao je Neca.

– Ja sam bila lično tu kada ste ti i tvoj brat strašno uvredili Miljanovu decu – rekla je Cveta.

– I Peca i ti ste spominjali moju ćerku, ja ne krijem, ja jesam vređao! Mikicu su uvredili najstrašnije. Treba da kaže: “Bio sam go**o, ostao sam go**o, ja sam fekalija!” – rekao je Mića.

– Ja kada sam grešila, rekla sam da sam rekla. Tvoj brat je vređao moju pokojnu majku, ti si stajao pored i rekao: “Ti nisi trebala da se nađeš tu” – rekla je Cveta.

 Možeš Cveto da prevrćeš očima do sutra na ono što sam rekao da ću sve da tužim, da hoću, tužiću i tebe Mićo – rekao je Neca.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website