“STIŽE ELITA” – Milica Mitrović objavila važno saopštenje o “Zadruzi 7”: Svi su presrećni kad su videli

Milica Mitrović je, kako je i sam Željko Mitrović priznao, glavni mastermajnd i “krivac” zašto je Zadruga najgledaniji rijaliti svih vremena na ovim prostorima i zašto je televizija “Pink” uspela da sa ovim televizijskim programom ispiše važni stranu istorije televizije.

Stoga su sve oči medija, bivših i budućih zadrugara kao i gledaoca uprte u Milicu. Svaka njena objava se prati sa velikom pažnjom i pokušava se odgonetnuti šta nam je televizija Pink to pripremila od septembra.    

Mitrovićka je na svom zavničnom Instagramu podelila stori na kome se nalaze voditelji Darko Tanasijević, Ivana Šopić, Dušica Jakovljević, ali i nova voditeljka Maša Mihailović. Ovaj džingl je deo zvanične najave nove sezone i prepoznatljiv je po ružičastim helijumskim balonima koji reprezentuju ružičastu televiziju. 

Dobro raspoloženje voditelja i njihov smeh zasigurno najavljuje da je produkcija odlučila da sa sedmom sezonom probije nove rekorde gledanosti i pruži gledaocima sve ono što se podrazumeva pod radnim naslovom “elita”.  

“Stiže Elita, vežite se…” – stoji u objavi. 

Foto: Instagram printscreen/milica.mitrovic.pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website