DIREKTNO SA IMANJA U ŠIMANOVCIMA: Produkcija tik pred početak “Zadruge 7” otkriva šta se dešava iza kulisa!

Milica Mitrović, Velika šefica i tvorac rijaliti formata “Zadruga” pomno je praćena od strane fanova pomenutog šou programa, jer se približava početak sedme elitne sezone.

Svakoga interesuje kako će velelepono imanje u Šimanovcima izgledati, a sada je preko svog Instagram profila podelila kako sve to izgleda iza kulisa.

Foto: instagram printscreen/milica.mitrovic.pink

Kamermani koji stoje na kranovima napravljenim specijalno za njih, najmodernija oprema i rasveta, ono su što je spremno za novu sezonu “Zadruge”.

Poznato je da su voditelji otkriveni, te da će se pored Dušice Jakovljević, Darka Tanasijeviča i Ivane Šopić, ove sezone priključiti i nova mlada nada novinarstva Maša Mihailović.

Ove sezone učestvovaće veliki broj popularnih i “elitnih” rijaliti učesnika, a ambijent se oprema najnovijim dizajnom, čime će prevazići sami sebe i svih prethodnih šest sezona.

Ostalo je svega par nedelja da otkrijemo kakve su pikanterije pripremili iz produkcije, ali jedno je sigurno, oduzeće nam svima dah.

Foto: instagram printscreen/milica.mitrovic.pink

One thought on “DIREKTNO SA IMANJA U ŠIMANOVCIMA: Produkcija tik pred početak “Zadruge 7” otkriva šta se dešava iza kulisa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website