Filip Car progovorio o ULASKU u “Elitu”: Nikad jače opleo po bivšim cimerima, BESAN kao ris

Bivši zadrugar, Filip Car, oglasio se putem svog profila na društvenoj mreži TikTok i imao je štošta da kaže povodom gorućih tema kojih je deo.

Posebno se fokusirao na lažne vesti koje u poslednjih mesec dana izlaze o njemu i trudnoj devojci, Aleksandri Nikolić, kao i na spekulacije i komentare publike da će se vratiti u rijaliti, te da njegovo ponašanje i oglašavanje sve vreme idu u tom smeru.

FOTO: TikTok printscreen/filipcarcapo
FOTO: TikTok printscreen/filipcarcapo

– Nisam više deo rijalitija, nikome ne uzimam hleb iz usta da bi se meni tako vraćalo. Smatram da sam iskren i prepošten, a kako mi se vraćalo. Neka se svako zamisli kakvi su oni ispali prema meni, posebno se obraćam ovima o kojima pričam ponasosob – istakao je Car.

Onda se nadovezao na priču koja je poslednje vreme plasirana publici od strane brojnih medija i jasno stavio svima do znanja šta je prava suština.

– Da li ste realni da me pitate dok je Aleksandra trudna da li je neka druga devojka trudna? Svuda gde piše “izvor” I “čuli smo” sve su to šarene laži i lažne priče. Filip neće više nikome da radi velike preglede, a da zauzvrat dobija neke druge stvari – podvukao je zadrugar u svom lajv uključenju na platformi TikTok.

Filip nije propustio ni da spomene neke od svojih ranijih rijaliti cimera, te je i on njima dao svoj oštar sud.

– Kome je zanimljiva Miljana koja se pravi da se onesvešćuje, koja maltretira i tuče? I Bebica folirant običan. Ja shvatam što sam ja zanimljiviji u Crikvenici nego oni u Šimanovcima. Lepi Mića po sedamnaesti put sa istom pričom. Filip jeste zanimljiv jer ili će te nasmejati ili će napraviti neki skandal. Nešto će se desiti! E budale moje kako ste vi glupi. Filip Car će nešto, ali neće da uđe nikad – kazao je on.

FOTO: TikTok printscreen/filipcarcapo
FOTO: TikTok printscreen/filipcarcapo

– Onog trenutka kada se budem ostvario kao roditelj, kada budem našao devojku i budem dobio dete, tog trenutka mene više rijaliti ne interesuje. Nikad ne bih ušao u “Elitu”, nikad! Hoće da me izazovu, a ja vredim koliko i svi oni tamo unutra zajedno, sve mogu u džep da ih stavim. Zna se da tamo nema ništa i bez mene i bez nekih određenih ljudi, gotova priča, hvala doviđenja. Ja sam rekao još u “Zadruzi”, u momentu kad budem čekao dete ja više neću biti učesnik rijalitija. I da mi je želja da uđem ko što nije, ja zbog Aleksandre ne bih nikada to uradio – izjavio je Car.

– Da sam ja slobodan i raspušten, da mi nije Aleksandra trudna, da mi u aprilu neće curica doći, već bih ja bio unutra s njima ludovao. Ovako ne. Ako mi ugase TikTok, ići ću, lopataću, ali neću tamo ući da me dete ne vidi i ne opipa, a ni ja njega mesecima. Kakav sam ja to roditelj ako mene moje dete ne vidi, pet-šest meseci da me nema – kazao je Filip aludirajući na pojedine učesnike koji spominju svoju decu i koliko im ista nedostaju, a u rijaliti su svojevoljno ušli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website