“Ako iznese sve šta zna, IZGUBIĆE STARATELJSTVO od bruke?” Matora je direktan svedok i očevidac njenog ponašanja

Jovana Tomić Matora i Irina 2Hot ušle su u ozbiljan sukob i sada se saznaju mnoge stvari koje su pokušale da sakriju. Iako po ulasku u Elitu nisu govorile da se poznaju, ispostavilo se da su često izlazile zajedno, te da Matora zna mnoge stvari o pevačici.

Kako kaže Matorin drug za Star, koji takođe poznaje Irinu, ona se mnogo zaigrala u rijalitiju i pokušava da se predstavi kao fina i poštena žena, a sasvim je karakterno drugačija.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Šokiran sam Irininim izjavama, žena se totalno pogubila, ja bih voleo da njoj puste šta priča, da ona čuje sebe, možda se i dozove. Na Matoru nije smela da udari i nju to sad najviše plaši, zato hoće da izazove neko sažaljenje i žrtvu da napravi od sebe jer zna šta ova sve o njoj zna. Matora je zna sa splava na kom je radila, Irina je dolazila na poziv i pila je bespaltno. Pošalje joj menadžer poruku da dođe i da dovede drugarice što je ona činila, svaki put. Ne znam što se folira, onaje na tu foru izlazila, nije ikad ostavila sto za nju i drugarice, uvek je bila u separeu sa nekim društvenom. Irina hoće da se sad predstavi kao majka, kraljica, a ozbiljna je splavaruša. Da vam kažem nešto, ja nju i razumem u neku ruku. Ona ima ćerku od devet godina čini mi se, kad bi Matora iznela sve šta zna o njoj, sa dokazima, to bi bilo baš nezgodno, možda bi otac deteta i uzeo njoj starateljstvo zbog bruke. – govorio je Matorin drug za Star. 

Foto: Printscreen/TV Pink
Foto: Printscreen/TV Pink

6 Trackbacks / Pingbacks

  1. Prerano NAS NAPUSTIO: Omiljen rijaliti učesnik danas bi slavio 62. rođendan, ostaće upamćen po OVOM - Elita uživo
  2. "Ti si posebna u porodici Kulić" Miljanina sestra napravila opštu pometnju, zbog OVOGA se usijale mreže - Elita uživo
  3. Trudnički stomačić Aleks Nikolić sve veći - Uhvaćena U ZAGRLJAJU, ne skida osmeh sa lica (FOTO) - Elita uživo
  4. Nikad napetije u sedmoj sezoni - izbila drama u "Eliti" zbog naredbe produkcije: Pljušte uvrede i užasi - Elita uživo
  5. Stižu PAPIRI SA SUDA za Matoru? Jovana u "Eliti" ni ne sluti šta se vani zbiva, Anita će se slomiti - Elita uživo
  6. Filip Car progovorio o ULASKU u "Elitu": Nikad jače opleo po bivšim cimerima, BESAN kao ris - Elita uživo

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*