Nikad NEIZVESNIJE u “Eliti” – Evo šta je obeležilo proteklu noć, ovo je bilo potpuno neočekivano

Do ranih jutarnjih časova u Beloj kući održavala se emisija “Nominacije”, kroz koju vas je vodila voditeljka Ana Radulović, a učesnici “Elite” birali su između ovonedeljnih potrčaka Nikole Bukilića i Teodore Delić.

Na samom početku ove emisije, voditeljka Ana Radulović dala je reč Nenadu Macanoviću Bebici kako bi izneo svoju nominaciju.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– O Nikoli nisam promenio mišljenje. Nije mi važan. Što se Teodore tiče, ume da bude ishitrena u nekim svojim reacijama. Takav sam i ja bio, dok mi se nije rodila prva ćerka. Nadam se da ću to promeniti kod nje i da će razmisliti o tome kad šta govori. Naš odnos je sve bolji i bolji. Njoj je važno to što je stiglo hipotetičko pitanje u vezi nas dvoje, gde nas podržava. Videčemo daq li je tako. Zaštitiću je kad je kriva i kad nije. Od Miljane ću je posebno paziti. Svako od nas ima svoju prošlost. Moja je, ja ću je braniti. Nju ostavljam, Nikolu šaljem – rekao je Bebica, a naredni koji je dobio reč bio je Marko Đedović koji je istakao da sumnja u iskrenost Teodorinih osećanja prema Bebici.

– Što se Nikole i našeg odnosa tiče, ništa se nije promenilo. On je interesantan i upečatljiv. U dobrim smo odnosima i drag mi je. Teodora već polako kreće da me nervira i njena priča sa Bebicom mi već deluje kao kupovina vremena. Mama se nije mešala ni kada je planirala slikanje sa Takijem, sad kao čekaju čestitke, pa će malo da se posvađaju, pa se čeka Nova godina i klipovi i sve tako i na kraju, nismo kao imali vremena. Sa namerom se rasteže situacija. Ja želim da verujem u ono što pričaju ali već kreće situacija da mi ide na živce. Totalna budalaština. Sumnjam da je bilo ko ovde poslušao savet roditelja. Samo izgovori. Počelo je da mi smrdi sve ovo i ako mi padne na pamet razvaliću celu situaciju, može Bebica da se ljuti koliko god hoće. Poslaću Teodoru a ostaviti Nikolu Bukilića – rekao je Đedović,a Milena Kačavenda bila je sledeća koja je iznela svoju nominaciju.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Nikola mi je drag, ali nezgodnog karaktera. Mlad je, zato ne mogu da ga kritikujem previše. Ne mislim da je gori od nekih, koji su finiji, a mnogo gori od njega samog u biti. On je častan, pošten, ima dobre osobine. Što se Teodore tiče, u nekom trenutku sam zaboravla ko koliko godina ima. Ja bih svašta da kažem, ali ne želm kad vidim da je neko mlađi od mog deteta. Znam da njoj ovo neće odgovarati, ali moram da kažem ono što i mislim. Od samog starta sam bila za to da ne forsira odnos sa Bebicom, ali je već sada to našla, pa zašla momenat. Slađa je bila u pravu kad je rekla da bi svaka poželela Bebicu pored sebe. Ona je ishitreno rekla da Bebicu ne bi pogledala da je napolju, a posle se vadila na bes. Misim na njegovu žalost da je u besu rekla istinu. Nominujem Bukilića – kazala je Milena, a Miljana Kulić sledeća je nominovala i to bez dlake na jeziku.

– Počeću od Teodore iako sam rekla da je neću komentarisati. Ona je jedna klasična sponzoruša koja glumi damu. Njen moral je već otkriven, nije dama sumnivog već poznatog morala. Stalno me vređa i provocira. Ona kao jedna fu**s se našla da komentariše moje majčinstvo i kako će da učestvuje u tome da mi se oduzme Željko. Ovo stvorenje (Bebica) joj se gadi, odgovara joj samo zbog priče a ja sam joj izgovor da ne uđe sa njim u vezu. Dobra je glumica. Vređa me na konto fizičkog izgleda a kosu nije oprala nedelju dana. Promoviše svoje telo da bi joj skočila terifa. Silikoni joj stoje kao piletu si*e. Koliku mržnju moraš da imaš da mi vređaš porodicu, dete i roditelje? Nikakav potencijal nema i nije za rijaliti. Takijeva mala i Erina dobra poznanica. Glupa devojka koja ne zna da sastavi rečenicu. Poljubac u hotelu je pravdala time da je popila, gadi joj se ovaj čovek a ja sam izgovor. Rekla je da bi volela da uđe Zola i ja tvrdim da će oni biti zajedno. Urošu je priznala da je privlači ali je Zola nikada neće priznati za devojku. Da nije “skraćenog” ni jedan dečko je ne bi pogledao. Takve služe za jednu noć a to Taki, Era i njegov unuk najbolje znaju. Sa Bebicom će biti samo kada joj se zaljulja stolica ovde. Što se Bukilića tiče ne znam zašto se danas povukao u sebe i ne želi da priča. Afektivan je ali se brzo i pokaje kada uvredi nekoga. Osećam da je jako dobar momak koji vuče neke traume iz detinjstva. Prelep je momak i mnogo mi je drag. Žao mi je što nije dobio čestitku za rođendan. Teodora Balzak ga očigledno ne poštuje čim ne sedi sada sa njim a jako mu je loše. Teško mi je i pomogla bih mu ali razumem ako ne želi da mu se priđe. Želim ti da se ne predaješ i da ostaneš i zaradiš pare kako bi sagradio kuću. Na ovom mestu se ljubav ne traži. Nikolu ostavljam a ovu prostakušu šaljem u izolaciju -rekla je Miljana, a Aneli Ahmić sledeća je nominovala.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Mislim da je Teodora jako dobra osoba. Smatram da je ovde ista, kako i napolju, da se ne folira. Samo luda osoba može ostati imuna na Bebicu. Nemam šta da joj zamerim. Ona samo čega pravi trenutak da ozvaniči vezu sa njim. Imam dobro mišljenje o Bukiliću, ali u nekim situacijama greši. Šaljem Bukilića – kazala je Aneli.

S obzirom na to da je Borislav Terzić Terza napravio haos zbog saznanja da je Milica Veličković bila intimna sa Adamom Đoganijem, što ona tokom emisije “Pitanja novinara” nije priznala, večeras je tokom emisije “Nominacije” to priznala Terzi.

– On je napravio majmuna od mene napolju ali neće to tako ostati. kada mi budeš sve detaljno ispričala o njemu onda možemo da pričamo. Jesi imala odnos, je l’ te je**o? -rekao je Terza.

– Jeste ali bila sam pijana -rekla je Milica.

– Ti si dro*a najveća. Da li te je je**o Janjuš? -rekao je Terza.

– On nije, kunem ti se u majku -rekla je Milica.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Teodora Balzak je sledeća nominovala, te je svu krivicu za raskid sa Bukilićem svalila na sebe i priznala da neće biti zajedno.

– Ova fu*sa je želela da bude sa njim, a on ne sa njom, kako to komentarišeš? – dodala je Miljana.

– Isto tako si njemu rekla da ne dopušta da mu se igraju sa srcem, pitam se na koga si aludirala. Na početku sam bežala od Nikole, a onda se desilo šta se desilo. Preuzimam krivicu na sebe. Mislim da nas dvoje nećemo biti zajedno i biće mi jako teško – kazala je Teodora.

– Biće njemu, tebi ne. Igraš se sa njim. Toplo-hladno iz sata u sat. U Nikolinim očima se vidi koliko je zaljubljen u tebe, a koliko ti nisi u njega – kazala je Miljana.

– Ne želim da se pravdam nikome ovde. Najvažnije mi je da on vidi da mi je stalo do njega. Nećemo biti zajedno, to je sve što ću reći, ali ne mogu njega da pošaljem u izolaciju.Šaljem Teodoru – kazala je Teodora.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Bojana Pavlović sledeća je nominovala.

– Što se tiče Teodore, ostajem pri mišljenju da je dobar prijatelj. Ovakav izgled ne znači da se bavi time. Bukilić je u prvim danima pokazao jednu od sedam Božijih zapovesti a to je pohlepa. Meni je drago što smo u istom prostoru ali se ne slažem sa nekim tvojim postupcima. Negde smo slučajno došli u kontakt ovde. Kada si bio u crvenoj zoni, mnogi za koje si mislio da su ti prijatelji, to nisu bili. tvoj najružniji postupak je taj gde si hteo da povrediš druge. Ti si se ovde dosta promenio i ja sam to videla, počeo si da deliš stvari sa ljudima. Ti nisi nervozan zbog gipsa već jer tvoje promene niko ne primećuje. Mensur ti se smejao i bacio pet nakon onog sukoba i to ti je bio podstrek da napraviš ono što jesi -rekla je Bojana.

Žana Omnia Đorđević otkrila je da smatra da će doći do pomirenja između Miljane i Bebice, te je tom izjavom digla sve na noge.

– Ja ću krenuti od Nikole koji mi je bio simpatičan od početka. Videla sam tu neku iskricu sa Balzakovom i mislim da ima izgleda da ćete imati neku lepu vezu ovde. Vidim da su večeras svi napravili Bebicu na fizičku nakazu. Što se njih tiče, ne vidim emociju sa Bebičine strane i mislim da mu Teodora ne veruje sto posto. Mislim da Bebica još uvek gaji emocije prema Miljani i da ona jedina ima mentalni sklop koji njega i Zolu može da privuče. Bebica mi je stvarno drag i mislim da on i Miljana mogu opet biti z

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Kada su učesnici završili sa izlaganjima, voditeljka je saopštila da su učesnici “Elite” u izolaciju poslali Bukilića.

Takođe, voditeljka je otkrila da su Odabrani nominovali Mionu Jovanović, a sa njih dvoje prsa u prsa će se večeras u emisiji “Izbacivanje” za opstanak boriti i Tijana Dimitrijević, kojoj je publika ukazala najmanje poverenja.

4 thoughts on “Nikad NEIZVESNIJE u “Eliti” – Evo šta je obeležilo proteklu noć, ovo je bilo potpuno neočekivano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website