“Za POVRATNIKE NEMA izbora” Milan progovorio o USLOVIMA koje je morao da prihvati pri povratku na “Pink”

Voditelj Milan Milošević bio je jedan od omiljenih voditelja “Zadruge”, a sada se konačno vraća na televiziju Pink i u ovaj format. 

Milan je prvo bio učesnik “Zadruge 1”, ali je već od sledeće sezone postao član produkcije, odnosno voditelj, koji je svakog ponedeljka ulazio u Belu kuću i vodio emisiju “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”. 

Kako je prethodne noći ekskluzivno otkrio, Milan se vraća na televiziju “Pink” gde će nastaviti tamo gde je i stao. Milošević će od ponedeljka, 13. novembra ponovo ući u Belu kuću, u svojstvu voditelja emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”. 

Foto: Srbija Danas
Foto: Srbija Danas

Milan je sinoć gostovao u emisiji “Amidži šou” kod kolege Ognjena Amidžića, a pre same emisije, okupljenim novinarima nije želeo da otkrije koja će njegova uloga biti po povratku na “Pink”, ali je samo poručio da nema pravo izbora, aludirajući na to da je već jednom otišao sa te televizije, te da sada kao povratnik nije u poziciji da bira šta će raditi. 

– Šta je ono što bi ti više voleo da radiš, studio ili sa zadrugarima unutar kuće? – upitao je Milana novinar. 

– Kada bih ja mogao da biram, a ja nisam taj koji je sad uopšte u prilici da bira priznajem, za “povratnike” nema izbora, ja bih voleo da nastavim tamo gde sam stao, a to je da radim emisije koje sam ja od početka radio i u čijem sam stvaranju i učestvovao – rekao je Milan za “Blic”. 

Milošević je takođe pred našim kamerama prokomentarisao “pravi planove da ti se Veliki šef” smeje, a šta je još otkrio pogledajte na snimku ispod: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website