Dalili pukao film: “GADIŠ mi se” Dalila Dragojević više neće da ćuti, žestoko potkačila BIVŠEG dečka?

Voditeljka Red TV Dalila Dragojević, devojka koja je pažnju privukla učešćem u raznim rijaliti formatima, postala je “ta” devojka na čijem mestu mnogi žele da budu. Od zapažene rijaliti karijere, zarađenog novca, zabavnog i ispunjenog socijalnog života, pa sve do popularnosti koju uživa, sve je ono na čemu joj mnoge njene vršnjakinje zavide.

Šta god da uradi, biva ispraćeno od strane medija, fanova i svih onih koji na ovaj ili onaj način vole da se bave likom i delom Dalile Dragojević. Voditeljka je sada podelila interesantan status putem socijalne mreže Instagram.

Foto: ATA images
Foto: ATA images

Budući da Dalilin život intrigira celokupnu domaću javnost, ništa drugačije, bilo je i ovog puta kada je podelila stori kojim je, barem ako je suditi prema komentarima, aludirala na svoj ljubavni život.

Iz priloženog možemo videti da je na neki način, ljuta, nervozna i besna, ili bolje rečeno zgađena jednim delom svoje prošlosti, odnosno ljudima koji su bili deo iste. Da li je potkačila bivšeg dečka?

Na koga je Dragojevićka mislila, možemo samo da nagađamo. S toga, pustićemo vreme da pokaže svoje i odgonetne nam ovu misteriju. Do tada, uživaćemo u Dalilinim novim poslovnim uspesima.

Foto: Instagram/Printscreen/dalila_dragojevic_official
Foto: Instagram/Printscreen/dalila_dragojevic_official

Šta je Milan Milošević u emisiji “Sa Ivanom” otkrio o povratku na Pink televiziju, tužbi protiv bivše zadrugarke, sukobu sa Jovanom Jeremić, kao i kakvo je njegovo pravo mišljenje o voditeljima “Elite” saznajte

4 thoughts on “Dalili pukao film: “GADIŠ mi se” Dalila Dragojević više neće da ćuti, žestoko potkačila BIVŠEG dečka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website