“Trpeo je neviđeno NASILJE” Potresna ispovest Mihajlovog druga, OVO GA PROGANJA nakon njegove smrti

Rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević, počinio je samoubistvo, što je sve ostavilo u šoku, a brojni poznati se opraštaju od njega i šalju poruke Janjušu da prebrodi ovaj težak period.

Mihajlo je bio veoma aktivan na društvenoj mreži Tviter, a njegov drug je sada otkrio da je na pomenutoj mreži trpeo pakao.

– Mihajla sam upoznao preko društvene mreže Tviter, gde je bio aktivan od samog početka ove mreže. Tada je bio jedan od najpopularnijih tviteraša i svi su ga obožavali zbog smisla za humor. Upoznali smo se uživo kasnije u izlascima. Mnogo je voleo dobre žurke i provod. Nikad ga nisam video nenasmejanog. Imao je dečački osmeh, koji je svima unosio pozitivnu energiju. Voleo je dobre serije, filmove, muziku, znali bismo da pričamo satima o svemu – započinje njegov drug, pa nastavlja:

– Možda više od svega je voleo putovanja. Radovao se svaki put kad bi negde pošao i prepričavao nam divna iskustva koja je stekao u stranim zemljama – ističe mladić, koji je želeo da ostane anoniman.

Kako ističe drug, Mihajlo se trudio da se izdigne iz svake situacije, i da ga negativni komentari ne dotiču previše, iako su jako uticali na njega.

Foto: Srbija Danas/YT printscreen Zadruga Official/Instagram/jannmiha
Foto: Srbija Danas/YT printscreen Zadruga Official/Instagram/jannmiha

– Sve je krenulo nizbrdo kad je otvorio Onlifens profil, a onda i kad je javnost saznala da je Janjušev brat. Trpeo je neviđeno sajber nasilje, naročito na Tviteru. Iako se trudio da ga to ne dotiče, to bi uništilo i osobe koje su najjače psihički. Priznao mi je jednom da mu je mnogo teško zbog komentara, ali da ne želi to da prizna javno, kako ljudi koji ga vređaju ne bi dobili novu “municiju” – ispričao nam je Mihajlov drug.

On je na kraju istakao da je Mihajlo teško padalo i to što je živeo sam.

– Mihailo je nedavno bio u Berlinu. Mnogo se radovao tom putu i super se proveo, a kad se vratio, ispričao mi je jednu tužnu stvar, koja me sada proganja. On je godinama živeo sa raznim cimerima i konačno je ponovo počeo da živi sam, a ovo ga je izgleda dotuklo. Rekao mi je: “Godinama sam čekao da živim sam i bilo mi je super na početku, ali sam shvatio da mi nedostaje društvo”. Rekao mi je da mu teško pada prazna kuća i da bi voleo da nađe nekog cimera. Sad shvatam koliko je bio usamljen… – rekao je Janjuševićev drug sa knedlom u grlu za domaći portal.

VIDEO:

@srbija_danas SABLASTAN MUK: Janjuš je iz Elite došao u ženinu kuću, evo ŠTA SMO TAMO zatekli jutro nakon tragedije #markojanjusevic #janjus #janjuszadruga #tragedija #srbijatiktok #crnagoratiktok #balkantiktok #srbijadanas ♬ original sound – Srbija Danas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website