OVO je Aneli Ahmić radila u “Eliti” dok je Janjuš SAHRANJIVAO brata, kamere uhvatile sve

Ad Example
Loading ad...

Učesnik “Elite”, Marko Janjušević Janjuš danas je u rodnom gradu Prijepolju sahranio svog najmlađeg brata, Mihajla Janjuševića, koji je pre dva dana počinio samoubistvo.

Bivši košarkaš je istog dana izveden iz rijalitija “Elita”, kako bi mu saopštili tragične vesti, a sinoć je stigao u porodičnu kuću sa telom pokojnog brata.

Janjuš je tokom boravka u rijalitiju ušao u emotivnu vezu sa Aneli Ahmić, iako je dugo poricao svoje emocije, odlučio je da joj se prepusti i posluša svoje srce. Međutim, njih dvoje su poslednjih dana imali jako turbulentan odnos, pa je više puta dolazilo do raskida i pomirenja, a Ahmićeva nema predstavu zbog čega ja Janjuš izvedem iz rijalitija i kakva tragedija je zadesila njegovu porodicu. 

Ona je danas tokom sahrane Janjuševog najmlađeg brata sedela u perionici sa cimerima i pomagala Mileni Kačavendi da osmisli koncept današnje radio-emisije “Amnezija”, što su, naravno, kamere zabeležile jer je u rijalitiju. 

Još uvek nije poznato da li će i kad će Janjuš da se vrati u “Elitu”, a sigurno je da će sve mnogo potresti kad saznaju kakva tuga je zadesila njegovu porodicu. 

Janjuš je danas na sahrani svog najmlađeg brata Mihaila bio jako potresen, a pre nego što je sanduk spušten u raku bivši košarkaš je svog pokojnog brata molio za oproštaj jer godinama nisu razgovarali.

Foto: Srbija Danas/Instagram Printscreen/jannmiha
Foto: Srbija Danas/Instagram Printscreen/jannmiha

– Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom losem gradu… Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime… Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole – jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata.

Podsetimo, Janjuš je u jednom trenutku skočio na sanduk pokojnog brata, a potom odlučio da se “oprosti” od njega na nesvakidašnji način. Kada su ga spustili u raku, Janjuš je uradio neočekivano nakon čega su svi zakukali, a o čemu je reč možete saznati OVDE.

Video: POTRESNE SCENE ispred kuće u Prijepolju

@srbija_danas Potresne scene ispred kuće u Prijepolju #prijepolje #crnagora #crnagoratiktok #markojanjusevic #janjuszadruga #janjus #markojanjusevicjanjus #srbijatiktok #balkantiktok #sahrana #tragedija #srbijadanas ♬ Sad song by piano and violin(886018) – NOVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example