Napustila je “Elitu” zbog TEŠKOG zdravstvenog stanja, a sada je Teodora Balzak napravila neverovatnu transformaciju

Ad Example
Loading ad...

Nakon turbulentnog izlaska iz rijalitija “Elita”, Nikola Bukilić i Teodora Balzak su postali glavna tema društvenih mreža. Nakon diskvalifikacije iz rijalitija ona se suočila sa lošim zdravstvenim stanjem, zbog čega je napustila takmičenje.

Međutim, ono što je iznenadilo javnost jeste njihova nagla bliskost i javno izražavanje emocija na društvenim mrežama.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Teodora je otišla u Crnu Goru, kod njega, a onda je odlučila da promeni život iz korena i u 2024. godinu uđe potpuno drugačije. Najpre je posetila frizera, a onda se javno pohvalila finalnim rezultatom.

– Nova godina, nova frizura, tako to ide – napisala je Teodora, pa objavila “Pre i posle” snimak.

Teodora je odlučila da nadogradi kosu i promeni imidž, a još uvek ne znamo kako je na ovu promenu reagovao njen izabranik, Nikola.

Mnogo se spekuliše da li će se njih dvoje ponovo vratiti na imanje u Šimanovcima i da li će publika ponovo imati priliku da ih posmatra i prati dešavanja njihove ljubavne veze, ali za to ne postoji još uvek zvanična informacija i postoje samo nagađanja na društvenim mrežama. 

 – Desilo mi se sve ono što nisam želela. Ne možeš srcem da upravljaš. S Nikolom se čujem, treba da dođe sad za Beograd i jako sam srećna zbog toga. Mnogi su nas loše komentarisali, ali naša ljubav je bila prava, za razliku od mnogih. To smo bili mi. Mnoge stvari bismo promenili da možemo. Dala sam sve od sebe i ponizila se u tom ondosu, drago mi je što je neke stvari shvatio. Shvatio je ko ga voli, ima 23 godina s karakterom koji ima. Ja sam praštala jer sam znala sve, praštala sam jer sam znala da on mene voli – poručila je bivša rijaliti učesnica nedavno.

Foto: instagram printscreen/balzak_teodora
Foto: instagram printscreen/balzak_teodora

Srbija Danas/Društvene mreže/O. T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example