“Stoko, sve bih vas strpala u ZATVOR” Luna Đogani objavila potresni snimak povodom smrti Janjuševog brata

Ad Example
Loading ad...

Pobednica rijalitija “Zadruga 2”, Luna Đogani se oglasila povodom samoubistva Mihaila Janjuševića, brata takmičara “Elite”, Marka Janjuševića Janjuša.

Poznata dama podelila je Tik Tok objavu influensera Luke Krivokapića na temu internet nasilja i žrtava koje odluče da se ubiju.

Foto: ATA images
Foto: ATA images

– Muka mi je više da stavim SOS broj za suicid. I muka mi je da se oglašavam više svaki put kad neko izvrši samoubistvo zbog sajber nasilja, zbog vas – krvoželjnih ološa. Muka mi je više. Osmislite neki broj za krvoželjne ološe, koji imaju potrebu da na Tviteru razvlače sve i svakoga i da dovedu nekoga do samoubistva. Mnogo je bitnije lečiti takve monstrume, nego ljude koji se na kraju ubiju. Jer ljudi koji se na kraju ubiju, ubiju se zbog takvih monstruma. A onda na kraju oni ispadnu bolesni jer su se ubili… Vi ste ti koji su bolesni i koji su ostali u životu. Mesecima se taj Mihailo Janjušević, Janjušev brat, oglašavao na Tviteru i na najkulturniji mogući način odgovarao na takve poruke. Izvolite, pa pročitajte. I šta se sada dešava? Svi koji su ga najjezivije komentarisali, su sada zaključali svoje Tviter naloge. I šta sada sledi? Za dan ide tračarenje šta se sada desilo, ide dan “oplakivanja”, dan sahrane, tri dana čekanja da se smiri situacija… – rekao je, između ostalog, Luka u svojoj objavi, a Luna Đogani je dodala:

Foto: Instagram/luna_djogani
Foto: Instagram/luna_djogani

– Sve bih vas strpala u zatvor, stoko jedna na internetu.

Podsetimo, telo Mihaila Janjuševića pronađeno je 25. decembra, a sahranjen je tokom jučerašnjeg dana u rodnom Prijepolju. Spekuliše se da je mladić sebi oduzeo život nakon što je trpeo višemesečno nasilje na internetu zbog njegovog angažmana na sajtu za odrasle.

– Pišu godinama , nevezano za ovu situaciju , poslednjih 5-6 godina, i pre nego što sam otvorio ovaj profil dobijao sam poruke, pretnje, uvrede zbog brata, povlačio se sa društvenih mreža, okačićemo te u novinama preko naslovne, svi će znati da si ovo da si ono, e napisali su ono na Tviteru itd. Takve stvari ostave na tebe trag. Ja ne znam kome sam ja trn u oku i zašto. Nikad niko normalan ne može da navikne na uvredu, i da bude svejedno… Al’ eto , drago mi je da sam bar ovo raščistio, i hvala na podršci – napisao je pokojni Mihailo na svom Tviter nalogu svojevremeno.

Foto: Instagram/jannmiha
Foto: Instagram/jannmiha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Example