ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA, A CARA NIGDE: Aleks Nikolić presrećna, ali od tate Filipa ni traga, ni glasa!

Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić nedavno je završila vezu sa partnerom iz rijalitija Filipom Carem, iako je sa njim ostala u drugom stanju. Aleks je trenutno u sedmom mesecu i uskoro se očekuje dolazak na svet njihove prve ćerke. 

Verni fanovi nekadašnjeg para i dalje veruju da će se Aleks i Car pomiriti kada dođe beba, međutim, Nikolićeva je nekoliko puta istakla da je definitivno stavila tačku na tu vezu. 

Aleksandra se iz Hrvatske, gde je neko vreme bila kod Filipa, vratila u Srbiju a ako je suditi prema društvenim mrežama, vreme je odlučila da provodi uz svoju porodicu i najbliže prijatelje. 

Foto: Instagram printscreen/sopicka_
Foto: Instagram printscreen/sopicka_

Aleksandri je juče bio rođendan, a uveče ga je proslavila sa najboljim drugaricama, među kojima je i voditeljka “Elite” Ivana Šopić. 

Aleks se doterala, napravila dugačku pletenicu, a osmeh nije skidala s lica dok je nazdravljala sa svojim prijateljicama.

Aleksandra Nikolić
Foto: Instagram/alex_mima_official
Aleksandra Nikolić
Foto: Instagram/alex_mima_official

Fanovi i Aleksandrini prijatelji ne prestaju da šalju čestitke budućoj mami, međutim, od tate Filipa Cara nema ni traga, ni glasa, barem ne kada je u pitanju javna čestitka. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website