Maja Marinković HITNO NAPUŠTA “Elitu” – Taki Marinković se odmah oglasio i SVE potvrdio javno

Učesnica Elite Maja Marinković, kako se navodi, uskoro će napustiti imanje u Šimanovcima. 

Naime, dok je on u rijalitiju, njen Instagram profil vodi otac Taki Marinković, koji je objavio snimak sa ćerkom u kolima, a u opisu pomenutnog snimka stoji potvrda o njenom izlasku iz Elite. 

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Maja uskoro napušta Elitu – stoji poruka na Instagramu koji je objavio njen otac Taki Marinković. 

Za sada još uvek nije poznato da li je ovo istina ili ne, i da li će starleta zaista napusti imanje u Šimanovcima, s toga nam ostaje da vidimo šta će se desiti u narednom periodu. 

Podsetimo, Maja u poslednje vreme često ulazi u sukobe sa cimerima, među kojima je i njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš, koji je ne štedi rečima. 

Ona je sinoć imala žestoku raspravu sa Aneli Ahmić i tom prilikom javno iznela stvari koje je za nju govorio bivši partner, Asmin Durdžić. 

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Meni je to slično kao i dupljak, a to je Aneli. Nije isto kada kažeš ljudima u lice šta misliš, nego kada kažeš u bradu. Ne mogu da ostanem imuna kada mi neko kaže da me je majka ostavila i da moj otac opšti sa psom. Onda dođemo u emisiju i saznamo da joj je muž napravio dete prvu noć. Zašto ja ne bih verovala u reči tog gospodina?! Ja apsolutno verujem Asminu, sa moje tačke gledišta, Taki znaš da mi nismo cinkaroši, s obzirom na to da mene njena sestra ima pravo da me tuži jer ja verujem u Deda Mraza i njenom suprugu, pokreni tužbu protiv Aneli koja je rekla da ti opštiš sa psom! Verujem da je to njen bivši muž rekao, rekao je da ona ima želje da orgija sa sestrom, u šta ja verujem jer je rekao njen muž sa kojim je bila. Ispala je cinična prema Urošu, koji se svađao sa ljudima koji mu ništa nisu uradili, čak sam se i ja ponela bolje prema njemu. Psovala si mu majku na Božić, nazivala ga ped… Ja sam rekla da ja sa Janjušem nemam problem – govorila je Maja. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website