Ovo su detalji Miljanine TRUDNOĆE: Njen bivši dečko progovorio o svemu: “Ma, skinite mi se”

Bivši zadrugar Filip Car u svojoj emisiji na društvenoj mreži TikTok ugostio je Lazara Čolića Zolu koji je nedavno diskvalifikovan iz “Elite”. Njih dvojica su razgovarali o njegovom odnosu sa Miljanom Kulić, koja je vrlo brzo nakon njega takođe diskvalifikovana. 

Zola nije želeo da govori o spekulacijama da je Miljana ostala trudna sa njim, iako je Car to pokušao da izvuče iz njega. 

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Zola, nešto se šuškalo, a ja nisam pratio. Zadnji sam saznao da si diskvalifikovan. Da li je istina ono što se pričalo da je Miljana trudna? – upitao je Filip Car. 

– Ja to ne bih komentarisao. Meni je besmisleno da pričam i to je nebulozno za komentarisanja. Neka mi se više skinu sa one stvari ljudi – rekao je Čolić. 

FOTO: TikTok printscreen/filipcarcapo
FOTO: TikTok printscreen/filipcarcapo

Čolić je takođe morao da odgovori na Filipovo pitanje o favoritima o rijalitiju “Elita” i otkrije koga bi on voleo da vidi na tronu na samom kraju ove sezone. 

– Da li imaš favorita u “Eliti”? – nastavio je Car. 

– Ima dobrih momaka, dvojica koji su sa mnom stalno blejali Pablo i Šan. Sa njima sam stalno blejalo i oni su kul. Ostale ljude ne gledam, ne interesuju me i nemam favorita. Ja ne znam šta više može da se desi da me iznenadi, verovatno jer sam svašta doživeo. Jedino da čujem da sam se tamo pojavio i da sam sam sebe isekao, ništa me više ne privlači i nije mi zanimljivo – odgovorio je Zola. 

Foto: Youtube printscreen/ AmiG show
Foto: Youtube printscreen/ AmiG show

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website