HITNA reakcija produkcije – Maja Marinković ŽESTOKO KAŽNJENA: Suprotstavila se ODLUCI Velikog šefa

Maja Marinković kažnjena je zbog toga što odbija odlazak u izolaciju.

Pravila koje je Veliki šef postavio takmičarima Elite, oni redovno krše.

Poznato je da su svi takmičari najgledanijeg rijaliti obavešteni koja su osnovna pravila u Elite, međutim oni ih se retko pridržavaju.

Tako je noćas Maja Marinković izabrana za potrčka Mensura Ajdarpašića, ali Maja je odbila da spava u izolaciji.

Pored nje, kažnjeni su sledeći takmičari “Elite”: Bojana Pavlović, Anđela Šparavalo, Uroš Rajačić, Uroš Stanić, Stefani Grujić, Danka Grujić Marija Malivuk.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Maja Marinković, učesnica rijaliti programa, nastavila je da vileni nakon što je Mensur Ajdarpašić izabrao upravo nju za svog potrčka. Ova odluka je izazvala burne reakcije među učesnicima, a Maja nije krila svoje nezadovoljstvo ovim izborom. Situacija dodatno komplikuje činjenica da Maja ne želi da provede vreme u izolaciji sa Urošem Rajačićem, što dodatno doprinosi napetoj atmosferi u kući.

Uprkos konfliktnoj situaciji, Maja i Mensur su se suočili sa izazovima koje nosi njihov odnos, ostavljajući mnoge gledaoce u neizvesnosti.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

S druge strane, Maja je jasno stavila do znanja da ne želi da provede vreme u izolaciji sa određenim učesnicima, uključujući i Uroša Rajačića, što je dodatno doprinelo uzburkanoj atmosferi u kući. Ova situacija izazvala je brojne spekulacije među publikom, koja sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja.

– Ja ne mogu da spavam u izolaciji, ne spava mi se tamo. On se još raširio, pravi se kao neki frajer. Možda previše dramim, ali ja se sprdam, takva sam, ne može mene niko da smiri. Shvatila sam ovo vrlo lično, ne mogu nikako, ne mogu i da ga je*eš – rekla je Maja.

Podsetimo, ova pravila je napisala produkcija, te Marinkovićevoj ne bi bilo poželjno da se zamera i oglušava o ista.

Foto: Srbija Danas
Foto: Srbija Danas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website