“Kad me je PREVARILA…” Ivan otkrio detalje PRELJUBE Goce Tržan – zbog ove situacije je shvatio da nešto ne štima

Učesnici “Elite” su danas imali zadatak da prodiskutuju o tome koliko koliko je poželjno biti ljubomoran u ljubavnim odnosima. 

Ivan Marinković je pričao o svom braku i tom prilikom je optužio Gocu Tržan da mu je bila neverna. 

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja nisam ni znao šta je ljubomora, osim onih dečačkih momenata. Kad je mene moja bivša prevarila, tad sam video kako iz ljubomore proistekne laž. Primetio sam nešto, što niko nje primetio. Ja najbolje ovde razumem Matoru. Čovek mora da bude oba. U momentima dok sam bio u braku, osetio sam ljubomoru, a nisam znao zbog čega. Osećao sam da nešto ne štima tada, čak sam i mislio da sam lud. Prva i osnovna stvar je da žene ne shvataju da u prevari padaju na sitnice. Gde to ima da ti žena kaže da spava kod drugarice?! Žena u braku spava tamo? Gde to ima? – kazao je Ivan.

– Da li ljubomora može sprečiti nekog da ode nekom drugom? – upitao je Đedović.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne. Kod mene se to završilo vrlo brzim razvodom. Bilo je evidentno da se nešto dešava. Ja pre Jelene, nisam imao duže veze. Nakon tog braka (sa Gocom) ja nisam imao neki ozbiljniji odnos, da budem iskren. Hteo sam još mnogo toga da kažem, ali ću to da ostavim za neku drugu priliku. Zamolio bih Milenu da ispriča neke primere iz mladosti da li je bila ljubomorna – rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website