“Bila sam u POLICIJI, ovo je teško kazneno delo” Sita će strpati Asmina u ZATVOR zbog eksplicitnog snimka – SKANDAL se nastavlja

Juče je nastao pravi metež u javnosti kada su se pojavili eksplicitni snimci koji su navodno prikazivali Asmina Durdžića u kompromitujućoj situaciji sa nepoznatom devojkom.

Kasnije je tvrdio da je ta devojka zapravo sestra njegove bivše partnerke, Sita Ahmić.

Foto: Instagram printscreen/sitaahmic
Foto: Instagram printscreen/sitaahmic

Asmin Durdžić je rekao da je imao intimne odnose upravo sa bivšom svastikom.

S druge strane, Sita tvrdi da se na snimku ne nalazi ona, a svoje reči će Asmin morati da dokaže na sudu s obzirom na to da je zbog pomenutog skandala već danas otišla u policiju i kontaktirala advokata.

– Tužiću ga. Celo jutro sam se bavila time. Bila sam u policiji. Mislila sam da mogu da ga tužim samo novčano i zato se nisam trudila, ali su mi oni danas rekli da je ovo kazneno delo i da se odgovara kaznom zatvora. Ovo što je uradio je teško kazneno delo, tako da sam sve pokrenula, jer od njega se nema šta naplatiti, čovek doslovno nema kinte, nije imao ni za poklon detetu, već je moj rođak kupio tu neku narukvicu. Tako da, bila sam kod svog advokata kojeg sam ovde zakazala, uvezala ga sa advokatima u Srbiji, imam zakazan termin u austrijskoj ambasadi i pokrenuću sve moguće… Svi su mi izašli u susret, svi se saosećaju sa mnom u ovoj situaciji, ovo nije više “rekla-kazala”. Ti si pustio video na kojem se ne nalazim ja nego neka prostitutka, svi smo čuli da je žena plaćena, da mu prijatelj govori: “Platili smo ti, treba da budeš sa nama celu noć” – rekla je ona i dodala da ne zna ko se nalazi na snimku, te čiji se glasovi čuju:

– Ne znam ko je na snimku. Ljudi su juče pisali da prepoznaju nekog Aladina pokraj njega, ja ne znam ništa o tome. Sve je jasno kao dan i nadam se najvećoj mogućoj kazni zatvora koja se može dobiti, a to je do pet godina.

Foto: TikTok printscreen/balkanska_kafana
Foto: TikTok printscreen/balkanska_kafana

Podsetimo, Asmin je došao u žižu interesovanja javnosti kada je majka njegovog deteta Aneli Ahmić ušla u rijaliti “Elita” tvrdeći da joj je starleta Stanija Dobrojević preotela supruga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website