“Da nije mene NE BI IMAO ČISTE GAĆE” Ljubavna svađa dostigla vrhunac, Belu kuću digli na noge od ranog jutra

Učesnica “Elite” Milica Veličković kaže da Bora Terzić Terza u rijalitiju ne bi imao čist donji veš da nije nje, te i da ne bi izdržao ni dan u ovom okruženju, da je solo igrač. 

Strasti između njih dvoje se ne stišavaju, a odnos im je trenutno na klimavim nogama.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

 Ja nikada ne mogu da pravim lažne frke. Nikad nije bio problem da komentariše tuđi izgled, ali ovo što radi… To je van svake pameti. Nije mi jasno kako može pred svima da me provocira i da se pravi kao da ga je apsolutno briga za sve što imamo i šti jesmo. Meni se ništa nije skupilo, ja ne skupljam, ja nisam glupa. Zna se normalnost i granica, zato je i plakao jer zna da sam ja u pravu. Njemu loše u vezi, ma doviđenja– rekla je Milica cimerima, dok je Terza bio odsutan. 

Podsećamo, Bora Terzić Terza i Milica Veličković već neko vreme intrigiraju javnost svojim turbulentnim odnosom, te se njihove verbalne rasprave često završe veoma burno. Međutim, sada je ovaj par otišao korak dalje i Milica je pred svima priznala da su oni kao svingeri, te da svako može da radi šta hoće u vezi.

– Ne smeta mi što moj dečko gleda druge devojke, on komentariše svaku ribu, ja tu ne vidim ništa loše. Iskreno volim kad je muškarac takav, nisam ljubomorna, čak i ja gledam druge muškarce dok sam sa dečkom i to me pali. Mi smo kao svingeri, sigurni ćemo to probati napolju, ako nam se ovde ne ukaže prilika – rekla je Milica i šokirala sve prisutne.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website