Janjuš OČAJAN zbog štipanja Terze i Aneli: “PA, LJUBIO je i Teodoru tako” – Veza pred pucanjem

Tokom sinoćnje emisije “Gledanje snimaka”, ukućani su imali priliku da prokomentarišu svađu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša zbog Borislava Terzića Terze. Naime, Janjuš je napravio ljubomornu scenu, nakon što je saznao da je Terza uštinuo Aneli za obraz, čega se ona, kako tvrdi, uopšte ne seća:

– Ivana, jesam se iznervirao. Kratak mi je fitilj. Ne mislim da bi se desilo nešto izmešu Aneli i Terze, ali kada bi je ponovo uštinuo, onda bi mogao neko ovde da da sebi za pravo da pomisli kako se to nešto dešava. Biću iskren, mislim da sam jedan od onih koji ne pravi neke ljubomorne scene i ne pravim problem nikakav. Što se tiče Munje, ona sada sedi napsram njega, a da li mislite da neko možda ne bi rekao da se pomeri, s obzirom na to šta je bilo dok ja nisam bio tu?! Zasmetalo mi je štipanje za obraz. Ona je dobila amneziju očigledno u tom momentu, jer je rekla da se toga ne seća – rekao je Janjuš.

Foto: Srbija Danas/ Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Srbija Danas/ Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Stvarno se ne sećam. Juče sam mu ponovila da se ne sećam toga, ali stvarno. Možda je samo prošao pored mene, pa mi dodirnuo obraz – kazala je Aneli.

– On je sebi dao malo veću slobodu. Nije razmišljao o tome šta njegov postupak može da izazove – kazao je Janjuš.

– Ja sam generalno takav. Kad je Bukilić bio ovde, ja sam Teodoru njegovu poljubio u vrat. Ja to tako ne gledam. Verovatno ljudima to smeta, ali ja nemam zlu nameru. Ja nikome devojku ne bih nikom dirao. Nemam zlu nameru – kazao je Terza.

Da li je ovo nagoveštaj kraja veze između Aneli i Janjuša, videćemo…

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

One thought on “Janjuš OČAJAN zbog štipanja Terze i Aneli: “PA, LJUBIO je i Teodoru tako” – Veza pred pucanjem

  1. Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon everyday. It will always be exciting to read articles from other writers and practice a little something from their web sites.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website