PINK doneo ODLUKU, nakon NEZAPAMĆENOG šoka, usledilo POSLEDNJE emitovanje popularnog programa

Emisija DNK koja se dugo emitovala na televiziji Pink privlačila je dosta pažnje publike svih uzrasta, a u decembru prošle godine odlučeno je da se ovaj dokumentarni šou neće više emitovati. 

Naime, 6. decembra 2023. godine je odlučeno da će se emitovati poslednja epizoda emisije koja je išla svake subote od 22 časa. 

Dokumentarni šou DNK se zapravo nekoliko nedelja pre već nije emitovao na televiziji “Pink”, već se objavljivao samo na Jutjubu. Podsećanja radi, ova emisija je zapravo zabranjena, tj. zabranjeno je da se na malim ekranima emituju neke scene koje su dosad snimane za potrebe ovog formata.

DNK emisija
Foto: TV Pink printscreen
DNK emisija
Foto: TV Pink printscreen

Ipak, svojevremeno je u ovoj emisiji otkrivena šokantna istina, kada je žestoki momak Marijan iz Leskovca želeo da ustanovi da li je otac dečaka kog viđa samo prvog u mesecu. Kako je čovek odmah istakao, od samog početka je sumnjao u to da je dete njegovo, jer su mu lekari, kako tvrdi, rekli da neće moći da ima decu. 

Marijan je takođe dodao da je živeo sa preko 20 žena i da nikada nijedna nije ostala u drugom stanju. 

– Ja sam 90 odsto siguran da dete nije moje. Pre nje sam bio sa hiljadama žena, ženio sam se 20 puta, živele su sa mnom nijedna nije zatrudnela. Sa Majom sam bio 4 i po godine, za 15 minuta je ostala trudna za mene je to nemoguće. Ja više nemam sa njom kontakt, jer se udala za čoveka koji me provocira. Dok sam bio u zatvoru ona je dovodila čoveka sa kojim sad živi u moju kuću, sve je to znao moj otac. Nije smeo da mi kaže da ne bi pobegao iz zatvora i napravio problem. Sve ukupno sam bio 8 godina u zatvoru, dok sam bio sa Majom bio sam otprilike 3 godine u zatvoru – ispričao je Marijan u emisiji “DNK”.

Tom prilikom je otkrio da se sa bivšom suprugom Majom upoznao dok je ležao u bolnici gde je ona bila u poseti tadašnjem suprugu. Kako je ispričao kasnije, lažima je pokušala da ga posvađa s roditeljima, a onda je usledila šok priča njegovog oca.

– Bila je dobra, poštovala nas je voleli smo je, ali je lagala. Trebalo je da razmisli o nekim stvarima dok je on bio u zatvoru. Vidite ovog dečka na slici to mi je unuk. Kada je moj sin Marijan doveo jednu devojku bila je narkomanka on je izbacio, moj rođeni unuk je oženio, a onda je bio sa Majom. Nisu trenutno zajedno, ali su bili. Kada sam se vratio iz ribolova, zatekli smo u sandučetu slike mog unuka i Maje. Marijan je u to vreme bio u zatvoru i bili smo šokirani – ispričao je Marijanov otac, i poručio da unuka ne želi da vidi više.

Foto: TV Pink printscreen
Foto: TV Pink printscreen

– Naša snaja Maja je terala inat nama, da napravi ubistvo između Marijana i mog unuka. Maja je od njega starija 10-11 godina. Unuk je Maju upoznao sa njenim sadašnjim momkom od kog je kupio kola. Rekla nam je da joj se udvarao i naš kum, htela je sa svima da nas posvađa. Mi smo nju voleli više nego Sunce, nikada joj ništa nismo uradili – dodao je Marijanov otac.

– Spremni smo bili da njoj i detetu sve ostavimo. Mi smo nju toliko voleli te 4 i po godine da nismo mogli da primetimo šta nam je sve radila. Pričala nam je i da je bolesna, uhvatila sam je u sitnoj laži, na sitnicu – dodala je Marijanova majka.

Marijan je istakao da je Maju voleo najviše od svih žena sa kojima je bio, ali da je prestao kad je izašao iz zatvora i sve saznao, a DNK rezultati su pokazali da on jeste otac mališana.

Na kraju je pala i po koja suza radosnica. Maja se nije pojavila pred kamerama tako da njenu stranu priče nismo čuli!

Foto: TV Pink printscreen
Foto: TV Pink printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website