Dramatično: Takmičarka “Elite” HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI, jedna objava razjasnila sve

Popularna bivša takmičarka “Elite”, Vivien Kurtović, nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu da je visoku dobila temperaturu.

Ova hrabra objava izazvala je veliku pažnju i brigu među njenim vernim pratiocima, koji su joj pružili podršku i poželeli joj brz oporavak.

Vivien Kurtović
Foto: Instagram printscreen/vivienofficiale
Vivien Kurtović
Foto: Instagram printscreen/vivienofficiale

Nakon što je podelila svoje zdravstveno stanje, Vivien je primila veliki broj poruka podrške i želja za brzim ozdravljenjem od svojih pratioca. Njeni verni fanovi su iskazali veliku brigu za njen dobrobit i poslali joj reči ohrabrenja u ovim teškim trenucima.

Bivša učesnica rijaliti programa “Elita”, Vivien Kurtović, nedavno je napustila velelepno imanje u Šimanovcima. Publika je odlučila da ne glasa za nju i da je izbaci napolje.

Nakon što je napustila rijaliti, Vivien je saznala da je njen brat koji je živeo u inostranstvu ubijen. Njena porodica nije želela da govori o ovoj tragediji nego su čekali da izađe iz “Elite” i da joj saopšte tu informaciju. Nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima, odlučila je da progovori o svim aferama prvi put za Republiku. 

– To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Ja nisam ni uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen, on je bio student medicine, bio je baš cenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voleli – govorila je Vivien za Republiku, pa se osvrnula na povratak u Elitu:

– Meni se na samom početku svideo Mensur, ali se on odmah izjasnio, rekao je da ima devojku i ja to poštujem. Svideo mi se i Ša… Sad kad bih se vratila, zavela bih ga, zašto da ne… – priznala je Vivien za Republiku.

Vivien Kurtović
Foto: Instagram printscreen/vivienofficiale
Vivien Kurtović
Foto: Instagram printscreen/vivienofficiale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website