Bez blama – Anita ZGROZILA čitavu javnost: Kamerile zabeležile UŽASNU scenu, a snimak NIJE za svakoga

Tokom sinoćnje emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, Anita Stanojlović Anđelo Ranković su, zajedničkim snagama, napali Bojanu Pavlović, koja od samog početka Elite ima sukob sa njima.

Međutim, Anita je totalno izgubila kompas tokom svađe, pa je Bojani spomenula tešku porodičnu i životnu priču, zbog čega ju je publika žestoko osudila.

Naime, kada joj je Bojana spomenula familiju i porodične odnose, Anita je podsetila Pavlovićevu da ona porodicu ni nema, pa ju je nazvala monstrumom:

– Baš fina jedna familija – govorila je Bojana.

Anđelo i Anita
Foto: Instagram printscreen/samo.realno6
Anđelo i Anita
Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

– Ti ni nemaš familiju, monstrume – poručila je Anita Bojani.

Podsetimo, Bojana je ispričala kako je njena baba ubila njenog oca, kao i da je njen deda pokušao da napastvuje njenu sestru. 

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Tako je rečeno. Imam još dve sestre sa kojima nisam u kontaktu, imale smo i mlađeg brata koji je misteriozno umro i ne znamo kako. Kad se to desilo niko nas od rodbine nije hteo i dali su nas u Suboticu u dom. Sa 3 godine prebacili su nas u Kamenicu i tamo nas je žena koja nas je rodila obilazila i mene je ukrala sa 6 godina, tako da sam ja negde u vreme bombardovanja neko vreme provela sa njom. To je žena koja nam je uništila živote, država je njoj nudila stan i novčanu pomoć da nas zadrži i ona nije htela. Jako sam brzo stala na noge i ko je toj ženi pokušao da pomogne i ona je mene sa – ispričala je ona kroz suze.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website