Filip Car ponovo u Pinkovom rijalitiju – veliki povratak bivšeg zadrugara, objavio snimak

Bivši učesnik rijalitija “Zadruga” i popularni jutjuber Filip Car izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom snimka sa televizije Pink.

U snimku koji je objavio na svom Instagram profilu, Filip je pokazao delić emisije u kojoj se pojavljuje, što je izazvalo spekulacije o njegovom mogućem povratku na male ekrane.

Nakon što je Filip Car podelio snimak sa emisije na kojoj se pojavio, njegovi pratioci su počeli žustro komentarisati i spekulisati o mogućem povratku na televiziju. Mnogi su izrazili oduševljenje i podršku, ističući da bi voleli ponovo da ga vide na malim ekranima. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti i podstakla brojne reakcije na društvenim mrežama.

Foto: Instagram printscreen/filip_car_capo_ck
Foto: Instagram printscreen/filip_car_capo_ck

Filip Car stekao je veliku popularnost kao učesnik rijalitija “Zadruga”, gde je svojim šarmom i harizmom osvojio srca mnogih gledalaca. Njegova pojava u emisiji ponovo je podgrejala interesovanje za njegov dalji televizijski angažman.

Iako Filip Car nije direktno potvrdio da se vraća na televiziju, njegova objava izazvala je lavinu komentara i spekulacija o mogućem novom televizijskom angažmanu. Fanovi su iskazali nadu da bi mogli ponovo da ga vide na malim ekranima i da uživaju u njegovom prisustvu kao što su to činili tokom “Zadruge”.

Foto: Srbija Danas
Foto: Srbija Danas

Dok ostaje neizvesno da li je ova objava najava Filipovog povratka na male ekrane, jedno je sigurno – njegova popularnost i uticaj na društvenim mrežama ostaju nesmanjeni. Pratioci širom regiona sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj događaja i novosti o potencijalnom televizijskom povratku omiljenog bivšeg zadrugara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website