Aneli Ahmić uvredila ćerku Krunu – Janjuš pozeleneo od besa, pa povikao: “O čemu ti, ženo, pričaš?”

Učesnica Elite Aneli Ahmić razgovarala je na krevetu sa Markom Janjuševićem Janjušem na temu intimnih odnosa, pa mu je objasnila da je potrebno da roditelji sa decom razgovaraju o tome u ranom dobu, kako se ne bi dešavale greške zbog kojih mogu da plate skupo. Ipak, Janjuš je shvatio to na ružan način kao da je tim pitanjem uvredila njegovu ćerku, te je počeo da priča.

Aneli je Janjuša pitala i da li je o tome pričao sa svojom naslednicom, odnosno da li to planira da uradi u budućnosti.

– Decu treba učiti tome šta su intimni odnosi pre nego što bude kasno. Našim roditeljima je tokom našeg odrastanja to bila toliko velika tabu tema, da nam o tome nisu rekli ni reč. Ne znam što ljudi misle da je to sramota? Jako je važno da se o tome priča jer deca nemaju pojma u šta se upuštaju kad postanu seksualno zrela. Trebalo bi da se diskutuje, šta sme, a šta ne sme i kako treba postupati kada je zaštita u pitanju – rekla je Ahmićka, a Janjuš je prvo bio šokiran temom:

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– O čemu ti ženo pričaš?! Šta ja ima da pričam sa mojom ćerkom o tome? Dobro, razumem ja da je to važno, ali ima majku koja će sve da je nauči. Mene niko nije učio, naravno, ja sam radio kako sam mislio da treba i nije mi bio problem. Mislim nisam imao probleme, ali da je neko trebalo da me išlifuje za neke stvari, naravno da to podržavam. Možda bi danas imao brak koji traje mnogo dugo, a ne ovako sa ženom da se ponašam. Možda mi sledeći brak bude mnogo bolji. Sad ovako ne znam kako idem i gde idem.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website