ZOLA PRIZNAO SVE O NOVOJ LJUBAVI: Javio se iz Beča i otkrio EKSKLUZIVU, Miljanu pokopao za sva vremena

Lazar Čolić Zola oglasio se iz Beča i otkrio šta ima novo u njegovom životu. On se javio u radio-emisiju kod Osmana Karića i priznao kako stvari stoje sa njegovim ljubavnim životom.

– Nije mi lako, nije da je sada sve idealno, ali gledam da ostanem, idem polako, guram – započeo je Zola razgovor i dodao:

Foto: Instagram/Printscreen/zola_je_
Foto: Instagram/Printscreen/zola_je_

– Ovde ima dosta naših, to mi paše, ali sam upoznao i drugačiji mentalitet koji je opet sličan našem – dodao je Zola, a potom se dotakao svog privatnog života nakon novih turbulencija sa Miljanom Kulić:

– Još uvek nemam ništa ozbiljno, rano je… Posle svega što mi se desilo, nisam još spreman za vezu – iskren je Zola koji se dotakao i Miljane:

– Miljana mi je mnogo zla nanela u životu, i te kako me je ukanalila, ali sam shvatio da mi to nije trebalo u životu. Razočarala me je kako se ponaša i koliko se ponizila… Nisam to očekivao od nje, ali da će na ovaj nivo da se spušta, šalju mi neke video snimke, razvlači se u po bela dana, ljudi prolazem dno-dna… Nisam ja ni blizu idealnog, ne kažem to, ali ono što ona radi je katastrofa. Nema njoj pomoći – zaključio je Zola.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website