“MONSTRUMI, SVOJU KRV…” Reči upućene roditeljima Anđele Šparavalo naježiće vas od glave do pete, nakon JAVNOG ODRICANJA usledilo ovo

Neočekivano pismo koje je stiglo direktno u “Elitu” izazvalo je burne reakcije, ne samo ukućana već i publike.

Nakon što se Anđela Šparavalo u emisiji “Pitanja novinara” obratila svojoj porodici, rekavši da strahuje od čestitki koje će dobiti za rođendan, odazvao se njen otac koji joj je uputio pismo.

On navodi da će njegova ćerka morati da se odrekne prezimena, te da joj je pasoš poslat na adresu Bele kuće. Ovim povodom oglasila se i bivša učesnica “Zadruge” Jelena Batos, koja se javno obratila njenim roditeljima.

 – Odvratno! Još uvek ne mogu da shvatim šta su ljidi uradili, odrekli se svog deteta javno?! Jel ubila nekoga? Ježim se, u šoku sam! Monstrumi, svoju krv i meso da ga se odreknete ovako javno, fuj i to za ove svete dane – napisala je Jelena, a onda dodala:

Stori Jelene Batos / Izvor: Instagram printscreen/jelena.batoss
Stori Jelene Batos / Izvor: Instagram printscreen/jelena.batoss

– Bolje da stanem ovde, monstrumi! Kakva god da je vaše je dete, dete se savetuje, vaspita, uči i priča sa njim, a ne da ga se odričete jer voli ženu, ma fuj – napisala je ona.

Podsetimo, otac je u pismo naveo da je presečena svaka njena veza sa porodicom.

Anđela Šparavalo s majkom / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official
Anđela Šparavalo s majkom / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official

– Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud. Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe! Ps. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime – napisao je otac Anđele Šparavalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website