Loše vesti za Đedovića – pretrnuo od bola i straha kada mu je Darko saopštio za majku: Traži dokaz

Darko Tanasijević je saopštio da za Đedovića nisu stigle čestitke za Uskrs. Marku nije bilo lako kada je to čuo i bilo mu je teško da poveruje da ni njegova majka nije napisla ništa za veliki praznik. Ipak, on je odmah krenuo da pretura po stvarima te je našao na kraju čestitku od svoje majke i glasno je pročitao pred svima.

Marko Đedović, iako je rijaliti veteran, spada u tajanstvene takmičare jer dobro krije svoju privatnosti. On se meša u svačiji život i ima zdravorazumski savet za svakog ko dođe u “Eliti”  da ga traži, a bukvalno su za to došli gotovo svi takmičari tokom trajanja ove sezone.

Malo se zna i o njegovoj porodici koja nije nikad želela da se javno eksponira čak i kada je njihov sin bio meta žestokih napada pojedinaca.     

Darko Tanasijević je saopštio da nema čestitke za Đedovića, a Marku nije bilo lako kada je to čuo jer si ostali su dobili čestitke.

Đedoviću je prvo Darko pružio gomilu poklona, ali je nastavio da tvrdi da čestitke ne postoje.  

Marko Đedović / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Marko Đedović / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

-Znam da ne voliš ovo, ali ja moram da pokažem. Da li tvoji znaju koje je godišnje doba? – rekao je Darko koji je brljao po kutijama za Đedovića.    

Potom je Đedović pronašao čestitke među stvarima i vrlo se obradovao. 

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

-Evo su čestitke – rekoa je Đedović presrećan. 

 – Nek ti ovaj praznik vrati veru u život. Srećan ti praznik. Znaš da sam uvek verovala u tebe. Samo da znaš da me je maci zavoleo i da neće hteti da se vrati tebi – pročitao je pismo od majke. 

Detaljnije u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website