Elita / Izvor: Srbija Danas

IZNENADNA SMRT U PORODICI ZADRUGARKE: Brat učesnice pronađen bez svesti – tragedija!

U Trientu, 29. oktobra 2023. godine, pronađeno je beživotno telo u koritu reke, studentan iz Srbije, Kevina Kurtovića (24). Njegov otac, suočen sa istragom koja se odugovlači, kako pišu tamošnji mediji, neumorno se bori da sazna istinu. No, međutim, kako prenose mediji, to je brat bivše učesnice “Elite”, Vivien Kurtović.

Ovim povodom se oglasila Vivien, koja je otkrila sve detalje koje ona i njena porodica u ovom momentu znaju vezano za ovaj tragičan slučaj, te je i priznala da sumnjaju na, kako ona navodi, ubistvo

– Ja sam tada bila u “Eliti”, 28. oktobra. Kevin je bio najbolji student medicine u Lozani u Švajcarskoj i bio je sa nekom devojkom koja se nije pojavila te noći a bilo je neko studentsko okupljanje. Našli su ga mrtvog, skrivaju se dokazi…Mi sad to istražujemo, mislimo da je neka sekta u pitanju, ko zna šta je. Bila sam mnogo bliska sa njim, on nije imao društvene mreže. Pronađen je bez svesti, u malom potoku bez majice bos. Telefon je prestao da mu bude aktivan, a studenti su davali različite informacije, da se prikrije tačno vreme smrti. Mnogo se isticao, studirao na državnom fakultetu medicinu…Sumnjamo na ubistvo, jer ne moguće, nije se ni drogirao, niti pio da bi se predozirao. Istraga traje i dalje tamo. Nadam se da će se i Interpol uključiti, jer je imao dvojno državljanstvo. Ozbiljna priča je u pitanju – rekla je Vivien, a onda je otkrila u kakvom sećanju joj je ostao brat:

Vivien / Izvor: Youtube Printscreen/Zadruga
Vivien / Izvor: Youtube Printscreen/Zadruga

– Bio je sladak mnogo i trenirao je ples. Sećam ga se kao vrednog đaka, punog ambicija da postane dobar doktor. Teško mi je kad sam saznala sve to, ali sve ćemo uraditi da saznamo ko stoji iza toga – zaključila je Vivien.

Podsetimo, Kevin je pronađen onesvešćen u koritu reke, bez košulje i bos, na samo 50 metara od hostela, kako navode tamošnji mediji. U veoma teškoj hipotermiji i respiratornom zastoju, on je prebačen avionom u bolnicu “Sion”, a njegova smrt, proglašena je samo nekoliko sati kasnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website