“Eliti” preti potpuno zatvaranje? Alarmantna situacija u Šimanovcima zabrinula sve

Tokom jučerašnjeg sastanka u Beloj kući, Marko Đedović istakao je važnost održavanja higijene na imanju i kući, posebno se osvrćući na problem koji mu smeta – raspršivanje tampona od strane Janjuševog psa, Vesne. 

Saznalo se ono što nije smelo – Janjuš OTKRIO plan Aneli i Asmina, prozreo njihov plan: zna tačno kada će pasti POMIRENJE

Đedović je skrenuo pažnju svim takmičarima, a naročito devojkama, da vode računa gde ostavljaju tampone, kako bi se izbeglo to da se Vesna “poigra” sa njima. Istakao je da ova situacija predstavlja veliki higijenski problem i da je važno da se svi takmičari ponašaju odgovorno u vezi sa držanjem do sebe.

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Ja zaista više nemam pojma, samo bih zamolio sve vas, boli me k*rac što je gadno! Nemojte krvave tampone da bacate po imanju. Kuče ih vuče po dvorištu, creva sam sad ispovraćao! Sve elitne gospođe bih zamolio, ne znam ko je, creva sam sad ispovraćao, obratite pažnju i ko je među vama, jer pada ljaga na sve vas, a ja ću navući ljagu, creva mi se okreću! Ja da povraćam svaki dan, sigurno neću – poručio je Đedović. 

Marko je objasnio da mu smeta što pas Vesna razbacuje tampone po Šimanovcima, te da je to pitanje higijene koje treba ozbiljno shvatiti. Ova neobična situacija izazvala je pažnju svih takmičara, ali i postavila pitanje o odgovornom ponašanju u zajedničkom prostoru.

Nekolicina takmičara je izrazilo razumevanje za Markovu zabrinutost, dok su drugi izrazili iznenađenje ovom temom koja je postala predmet sastanka. Ipak, većina takmičara se složila da je održavanje higijene ključno za dobro zdravlje svih učesnika rijalitija.

S obzirom na to da ovo nije ni prvi, a verovatno ni poslednji put da se ova tema pokreće, postavlja se pitanje kada će produkcija reagovati. Nije tajna da Veliki šef takmičarima obezbeđuje apsolutno sve što je potrebno da bi se imanje počistilo i očistilo, ali je produkcija i tokom prethodnih sezona “Zadruge” bila primorana da na kratko zatvara imanje kako bi ekipe ušle da dezinfikuju i deratizuju svaki ćošak, zato što je većini takmičara bitnije da stavi još jedan sloj pudera na neumiveno lice, nego da pospremi za sobom. 

Marko Đedović je svojim upozorenjem skrenuo pažnju na važnost održavanja higijene u zajedničkom prostoru, naglasivši neobičan problem sa raspršivanjem tampona od strane psa Vesne. Ovo upozorenje je podstaklo takmičare da budu pažljiviji u održavanju higijene, čime se doprinosi stvaranju zdravijeg okruženja za sve učesnike rijalitija “Elita”.

Marko Đedović / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Marko Đedović / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website