Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić / Izvor: Foto:SrbijaDanas, youtube printscreen/RTV Pink Official, instagram printscreen/aneli_hancy

Stanija NAPUSTILA Asmina pred suočavanje sa Aneli Ahmić – spakovala kofere i otišla OVDE

Ad Example
Loading ad...

Večeras će se desiti ono što publika “Elite” željno iščekuje od početka septembra – Aneli Ahmić i Asmin Durdžić ukrstiće mačeve ispred Dušice Jakovljević.

Zidine rijalitija biće uzdrmane iz studija večeras. Ovoga puta glavni akteri su Aneli Ahmić i njen bivši izabranik Asmin Durdžić.

 Nakon što je Aneli pred sam ulazak, s namerom ili ipak ne, otkrila javnosti da ju je Durdžić prevario sa poznatom starletom Stanijom Dobrojević, situacija je eskalirala do neslućenih razmera, a sukob traje i dan-danas, s obzirom da se neprestano prepucavaju.

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš
Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš

To što je Aneli u emotivnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem nije je sprečilo da od septembra mali milion puta komentariše teme iz spoljnog sveta, kao i nekadašnjeg partnera i njegovu izabranicu. Nakon što je više puta izjavila da se Durdžić ne sme suočiti sa njom, on je ipak odlučio da obavi razgovor sa bivšom izabranicom pred milionima gledalaca u “Eliti”.

– Želim da stavim tačku na te priče. Zašto nisam to uradio ranije? Zato što mi se sada skupilo, prelomio sam i odlučio da se javno suočimo samo zato da bi stavio tačku na te priče – rekao je Asmin Durdžić za Informer.

Na pitanje šta mu je Stanija rekla kada joj je saopštio da će pred milionima obaviti razgovor sa Aneli, Asmin je otkrio da Stanija nije bila upućena u tu odluku jer je bila na putu za Majami.

– Stanija ništa ne zna, jer je na putu za Majami – rekao je Asmin Durdžić i dodao:

– Svakako ne bih sad Staniju mešao i komentarisao je u ovoj situaciji.

Staniji svakako neće biti nimalo svejedno večeras, gde god se nalazila. Ipak, jedno je sigurno – večeras će sva pitanja dobiti svoje odgovore, sve optužbe kontraoptužbe, a svi će bez daha pratiti ružičastu televiziju. 

Stanija Dobrojević / Izvor: Srbija Danas
Stanija NAPUSTILA Asmina pred suočavanje sa Aneli Ahmić - spakovala kofere i otišla OVDE
Stanija Dobrojević / Izvor: Srbija Danas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website